Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi az a mennyiségű boldogtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a mennyiségű boldogtalanság egy kapcsolatban aminél ti már szakítanátok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 02:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
amikor érződik hogy ez maradandó és nem lehet megoldani a problémát
2020. jún. 9. 02:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már minden találkozóra úgy megyek,hogy nyűgnek érzem,vagy hiába mondom el,mi a baj,nem hallgat meg és nem törekszik arra,hogy megoldjuk.
2020. jún. 9. 08:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem hiszem hogy mérni lehet. Akkor amikor már nem érzem jól magam a kapcsolatban (mindegy hogy mi miatt) és a problemákon se lehet valtoztatni.
2020. jún. 9. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Régen nagyon sokat elviseltem. Ennek oka, hogy nem sok kapcsolatom volt, szerelmi meg pláne nem, anyagilag is nehéz volt egyedül fennmaradnom, mert meghaltak a családtagjaim fiatal koromban. Szóval sokat tűrtem. Képes voltam benne maradni olyan kapcsolatban, ahol egy évig levegőnek nézett a párom a saját otthonomban.

Ma mintha ez változna. Felismerem már azt a pofoncsapás szerű érzést, ami után tudom, hogy soha többé nem lesz köztünk ugyanaz. És ezek nem is mindig nagy dolgok. Már tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor jön a reménykedés, hogy helyre lehet ezt még hozni, biztos meg volt az oka, biztos szeret, stb. És ez a reménykedés és agonizálás évekig is eltart majd, mire rájössz, hogy már nem lesz olyan soha többé. Mostanában az első pofoncsapásszerű érzésnél kilépek. De egyik esetben sem voltam szerelmes, szóval azt nem tudom, mennyit tűrnék szerelemből. Remélem nem sokat. Én már egyedül akarok élni.

2020. jún. 9. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor már úgy érzem nincs meg a hajlandóság a másikban, hogy megjavítsuk, ami elromlott.
2020. aug. 7. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!