Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedjek még? Lányok véleményére lennék főleg kíváncsi. Kettő éve vagyok párommal és van egy kilenc hónapos kislányunk. Nagyon imádom őket. Én 39-éves ,mostani párom 24-éves, akitől a lányom van.
10/10-es
Ezt nagyon jól megfogalmaztad. De akkor miért hívogat naponta többszőr hogy , hogy vagyok,ott alszom e nála . Menjek minden nap.
10# vagyok. Azért hivogat, hogy visszahúzzon, ha el akarnád engedni, és mivel éppen zsarol, azt várja, hogy tedd meg, hogy elhagyod "érte" a fiadat és visszavárod őt.
39 éves vagy, ne dőlj be a számító dögnek, mert ahogy írta valaki, nagyon jól írta, a legnagyobb gond a pénz amit a kisfiadra költesz, nem rá költöd és a házra is pályázik, hiszen a kisfiad majd az örökösöd is lesz. Könyvet lehetni írni az emberi gonoszságokról :(
24 éves csaj, te meg azonnal gyereket gyártasz neki, mert ő akarja. Sőt, talán ugye 22 éves volt.
Minek kellett ez a gyerek? Még egy normális kapcsolat sem alakult ki köztetek.
Én bizti a fiamat választanám, a nő meg jobb is ha eltakarodott tőletek.
Csak az a baj, hogy onnan meg van egy lányod, így teljesen szétszakadt egy család.
Miért nem olyat választottál akinek már van gyereke, aztán tudja hogy működnek a dolgok.
A legtöbb gyerektelen nő, képtelen elfogadni ha a pasinak van gyereke. Ha kicsi, azért mert nyűg, ha nagy, akkor meg azért mert költesz rá.
Igaza volt itt valakinek, aki azt írta, nem bírja a nőd, hogy viszi a pénzt a fiad.
De ha már ilyen szituba keveredtél, tegyél már rendet a nő fejében hogy mit képzel már magáról.
De szerintem hagyd a fenébe ezt a k...át aki kisbaba mellett mindenkinek odatartja magát, szabadulj meg tőle mielőbb mert teljesen kicsinál téged lelkikeg is meg anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!