Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran jutnak eszedbe az exeid?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy mikor szakítottatok.
Normális ha nekem több hónappal/évvel a szakítások után is eszembejutnak minden nap vagy minden második nap?
Közel sem hiányként, csak hát na, részesei voltak az életemnek.
2020. jún. 4. 08:09
1/5 anonim 

válasza:

Nekem csak akkor jutnak eszembe, amikor pl egy ilyen kérdés eszembe juttatja őket, vagy valami miatt felmerül. Részesei voltak az életemnek, igen, de azért az erős lenne, ha mostanában is minden nap/másnap eszembe jutnának, mert az olyan, mintha még mindig részesei lennének. Most már van párom, családom, tőlük teljesen független életem, mégis miért kéne rájuk gondolnom bármikor is? Ez kb olyan, hogy az iskolai volt osztálytársak sem jutnak eszembe, csak ha valamiért felmerülnek egy nosztalgiázós emlék vagy egy helyszín vagy ilyesmi kapcsán.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! igazad van. sok boldogságot neked és a családodnak.:)
2020. jún. 4. 08:29
3/5 anonim 

válasza:

Talán heti szinten. Valami kis apróságról. De az eszembe jut nem ugyanaz, hogy hiányzik vagy vágyom rá.
4/5 Eredeti 

válasza:

Nem kell gondolni az elmúlt dolgokra. Rengeteg dolog van, amivel el lehet foglalni magad. Akkor agyalsz az exeden, ha unatkozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!