Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran jutnak eszedbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran jutnak eszedbe az exeid?

Figyelt kérdés

Ki milyen gyakran gondol egy-egy exbarátnőre,vagy barátra?

Van,akinek minden nap eszébe jutnak,vagy nagyjából törlődnek?

Őszintén megvallva,mind a 3 barátommal eddig én szakítottam,de a mai napig nincs olyan,hogy ne jutnának minden nap eszembe.

Persze ez nem azt jelenti,hogy megbántam,hogy vége lett!

Sok barátom azt mondja,hogy ők igyekszenek felejteni én nem "rágódni" a múlton.Én se érzem,hogy ezt tenném,de nem törlöm ki őket,és nem hatnak ki a jövőbeli kapcsolataimra se!

Szóval Neketek milyen gyakran jutnak az exek eszetekbe!

2009. ápr. 22. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjemmel tartom a kapcsolatot a gyerekek miatt.Tehát muszály hogy eszembe jusson.A volt élettársam meg...mág friss a szakítás.....
2009. ápr. 22. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
minden nap, de csak 1,5 honapja lett vege...
2009. ápr. 22. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

sokan ezt furcsának találják,de a legtöbb exemmel tartom a kapcsolatot.volt akive szeretők voltunk párszor,azóta is ajánlgatja,de én mrá cska barátként nézek rá,volt akivel buliztunk párszor(persze nem kettesben) van aki hivogatni szokott és tökjol elbeszéletünk,pedig már 3éve szakitottunk,tehát sok exem az életem rész maradt:)

de az kicsit fura,h neked mindennap eszedbejut az össezs exed ugy hogy nem is vagytok beszélőviszonyba,vagy szerinted nem?

2009. ápr. 22. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy baratom volt a mostani parom elott, akivel asfel eve vagyok, de nem gondolok ra, ha ra kene gondoljak akkor inkabb megyek es hanyok egyet (mar elnezest...)

Nem valtunk el haraggal (en szakitottam), de utana ugy bepipultam ra, hogy mar nem is koszonok neki, mindenfele marhasagot terjesztett rolam, csak mert nem fekudtem le vele...szoval nem tartjuk a kapcsolatot, nem gondolok ra

2009. ápr. 22. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Miért ne lennénk beszélőviszonyba?Én ilyet nem írtam!

Az 1.vel egyébként van egy közös kislányunk,a 3.kapcsolat 2 hónapja ért véget,ez nekem még friss amúgy is,a 2. srác pedig nemrég halt meg és sokat agyalok a dolgon!

De mindezek ellenére én úgy érzem,hogy évek múltán is biztos nap,mint nap eszembe fognak jutni,de látom ezt tényleg furcsálják az emberek!

2009. ápr. 22. 13:58
 6/10 anonim válasza:
100%
Sziasztok nekem is mindennap eszembe jut az exem nem tudom kitörölni a fejemböl
2009. ápr. 22. 14:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én is így vagyok vele...nekem is ha van egy szabad pillanatom mindig az exeken agyalok :-) nem csak azon aki a párom is volt hanem aki akár csak egy kicsit teccett is:D voltak események és nap mint nap eszembe jutnak és a barátnőimnek szoktam is mesélni róla :-) azért szép élmények voltak...
2009. ápr. 22. 14:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nem szoktam rajuk gondolni esetleg HA veletlenul megis...mar ugy gondolok rajuk mint a tobbi emberre
2009. ápr. 22. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha találkozok vele az utcán, vagy ha beszélgetek vele msn-en, akkor visszagondolok.. De olyannyira nem, az a kapcsolat nem volt igazán jelentős egyikőnk számára sem. A mostani kapcsolatomban már második alkalommal vagyok együtt a lánnyal, amikor szakítottunk, rengeteget gondoltam rá, minden nap minden órájában, nem tudtam elfeledni, szerencsére nem is kellett. :) Szóval szerintem attól függ, mennyire volt mély a kapcsolat.

17/F

2009. ápr. 22. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátom minden nap eszembe juttatja őket :S
2009. ápr. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!