Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy szakítás után a férfinek nem fáj és teljesen jól van?
Elég hosszú boldog párkapcsolat, igazi szerelem, sosem volt harmadik fél, megcsalás. Egyébként ő szakít, azt mondja ő jól van, és neki nem fáj.
Ilyen van? Tényleg hosszú kapcsolatról van szó, szép emlékekkel
Ilyenkor ő maga is tagadásban van, vagy nem értem.
Számomra olyan, mintha kezdetben tényleg így érezné, de ahogy telni fog az idő, jönni fognak neki elő a dolgok.
Én így látom, de lehet rosszul, mert szerintem egy kapcsolatot meg kell gyászolni. Lehet, hogy nem hosszú hónapokig, de itt egy hónap telt el, és ezért is furcsa számomra, főleg, hogy komoly kapcsolatról van szó, ami nem pár évig tartott.
Férfiak válaszára volnék kíváncsi, hogyan éltek meg egy-egy szakítást, főleg ha ők lépték meg
Simán, ahogy olyan is, hogy szakítás után a nőnek nem fáj és teljesen jól van
(lásd én)
21-es válaszolónak köszönöm, nagyon szépen leírta..
nem híztam el, és nem panaszkodott rám az ágyban hidd el, kémia mindig is működött kettőnk között.
Igen,21-es jól írta, meg mások is. A szakító fél, mire oda eljut, már kiszomorkodta magát. Ez lehet nő is, nem nem függő.
Te az a lány vagy, akik építkeztek és a sértődöttségből tartott szünetelnek ez lett a vége?
Amúgy megértelek, most meg biztos nagyon rossz, de jobb lesz majd. Minél kevesebb kibékülős elmélet gyártasz, annál hamarabb. Amíg reménykedsz, csak meghosszabbítod a "gyászidőszakot."
Bár én nő vagyok. Előző kapcsolatomban én szakítottam mert elmúlt részemről... már nem vonzódtam hozzá stb
De attól függetlenül nekem nagyon fájt hogy ki léptem az 5 éves kapcsolatból... Tényleg. Pedig idő közben is szomorkodtam de amikor ki léptem az nagyot ütött. Úgyhogy nem értek egyet az előttem szólókkal, szerintem olyan nincs hogy valaki a kapcsolatban előre meg gyászolja a szakítást. Azt akkor érzi IGAZÁN az ember, amikor már tényleg nincs a másik fél mellette... De persze mindenki más, ez az én tapasztalatom és szemszögem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!