Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy szakítás után a férfinek nem fáj és teljesen jól van?
Elég hosszú boldog párkapcsolat, igazi szerelem, sosem volt harmadik fél, megcsalás. Egyébként ő szakít, azt mondja ő jól van, és neki nem fáj.
Ilyen van? Tényleg hosszú kapcsolatról van szó, szép emlékekkel
Ilyenkor ő maga is tagadásban van, vagy nem értem.
Számomra olyan, mintha kezdetben tényleg így érezné, de ahogy telni fog az idő, jönni fognak neki elő a dolgok.
Én így látom, de lehet rosszul, mert szerintem egy kapcsolatot meg kell gyászolni. Lehet, hogy nem hosszú hónapokig, de itt egy hónap telt el, és ezért is furcsa számomra, főleg, hogy komoly kapcsolatról van szó, ami nem pár évig tartott.
Férfiak válaszára volnék kíváncsi, hogyan éltek meg egy-egy szakítást, főleg ha ők lépték meg
nem majdnem jegyesség volt, hanem majdnem házasság. Jegyesség az volt nagyon is.
Meg közös tervek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!