Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után egy férfinek mennyi idő után kezd el hiányozni a nő?

Figyelt kérdés

A nő szakított, erre a férfi "belevetette magát" az életbe. Mennyi idő, míg lenyugszik, és elkezd tisztán gondolkodni, hogy talán ő is hibás?

Hosszú kapcsolat, együtt élés, harmincasok.

2017. jún. 21. 17:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Ah, nem bizti hogy nem szenved, lehet csak így él túl. Amúgy meg lépj tovább ha már szakítottál, ne agyalj.
2017. jún. 21. 18:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ebben a cipőben járok férfiként, 1 éve volt a szakítás, hát annyit mondhatok, hogy hiányzik egy komoly kapcsolat, de nem AZ a nő. Ő kb. annyira hiányzik, mint egy rákos daganat, ha soha többé nem látom, az is túl hamar lesz.
2017. jún. 21. 18:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Csak jó lenne majd egy tisztázó beszélgetés...
2017. jún. 21. 18:09
 4/15 anonim ***** válasza:
2-es vagyok megint, hát nekem semmi tisztázni valóm nincs az exemmel. Pár hét múlva végre a bankban engem kiengednek a közös hitelünkből, így sajnos kénytelen leszek vele találkozni, de hogy beszélgetni nem fogok vele semmiről, az is biztos. Aztán remélem, hogy akkor látom utoljára az életben.
2017. jún. 21. 18:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Miért haragszol rá ennyire?
2017. jún. 21. 18:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Mert egy önző r0hadék, aki kihasznál mindenkit, akit csak tud, és mellé még baromi jó színész is, hogy ezt ne vegyék rajta észre.
2017. jún. 21. 18:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szakítottál vele, és most azt várod, hogy rájöjjön ő is hibás volt.

Ha engem így elhagyna egy nő és még azt várná, hogy gondolkozzak el azt aztán várhatná !

Ha azt akartad, hogy gondolkozzon el, és jöjjön rá, hogy " talán " ő is hibás akkor nem kellett volna szakítanod vele, hanem a kapcsolaton belül megoldani ezt , ha pedig nem lehet és szakítás az eredmény akkor te már ne várj tőle semmit.

Igen, el fog gondolkodni, és le fogja vonni a következtetéseit a kapcsolatból és a szakításból, de annak eredményében neked már nem lesz részed! ( Ha a pasinak van egy kis esze. )

2017. jún. 21. 18:32
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem tudod a részleteket, nyilván azert, mert én nem írtam le. Mindegy, nem is ez a lényeg.

A kérdés az, ha begőzől, mennyi idő után nyugszik le?

2017. jún. 21. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha nem írod le a részleteket, honnan tudnánk, hogy egyáltalán lenyugszik-e , és ha igen mennyi idő kell hozzá.

De ezek szerint te is egy olyan nő vagy aki elhagyja a pasit aztán azt várja mikor jön vissza térden csúszva beismerve minden hibáját. Normális pasi ilyet nem tesz csak aki papucs.

Voltam ilyen és egy életre megtanultam, hogy nem szabad.

Szóval mint mondtam bármi is legyen a ő hibája szakítás előtt kellett volna megbeszélni.

Az exeddel összejönni pedig olyan mint fürdés után a szennyest vissza venni. :/

2017. jún. 21. 18:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ezen a folyamaton megy at szakitas utan.Nyilva sokmindentol fugg,hogy mit tesz egy ferfi vagy egy no,fogalmazzunk ink.ugy hogy az ember :) Ha mar nem szereti tok mindegy mert visszaut nincs.
2017. jún. 21. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!