Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik olyan, hogy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy szakítás után a férfinek nem fáj és teljesen jól van?

Figyelt kérdés

Elég hosszú boldog párkapcsolat, igazi szerelem, sosem volt harmadik fél, megcsalás. Egyébként ő szakít, azt mondja ő jól van, és neki nem fáj.

Ilyen van? Tényleg hosszú kapcsolatról van szó, szép emlékekkel

Ilyenkor ő maga is tagadásban van, vagy nem értem.

Számomra olyan, mintha kezdetben tényleg így érezné, de ahogy telni fog az idő, jönni fognak neki elő a dolgok.

Én így látom, de lehet rosszul, mert szerintem egy kapcsolatot meg kell gyászolni. Lehet, hogy nem hosszú hónapokig, de itt egy hónap telt el, és ezért is furcsa számomra, főleg, hogy komoly kapcsolatról van szó, ami nem pár évig tartott.

Férfiak válaszára volnék kíváncsi, hogyan éltek meg egy-egy szakítást, főleg ha ők lépték meg

2020. jún. 2. 15:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem féltékeny vagy.

Ő jól érzi magát, te pedig nem. Ő képes továbblépni te pedig nem.

2020. jún. 2. 16:10
 12/29 A kérdező kommentje:

hogy ne lennék az ha egyszer szeretem..

hidd el szexben minden top volt köztünk..

2020. jún. 2. 16:18
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Megkonnyebbult. Regota nem volt boldog, idobe telik, mire az ember meg meri lepni.
2020. jún. 2. 16:25
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

De neki mégsem te kellettél, lehet, hogy neked ő volt a tökély, életed szerelme (halkan megjegyzem ezek szerint mégsem ő volt az) de Te neki nem az voltál, különben veled lenne.

Biztos nem könnyű elfogadni a tényeket, és elfogadni, hogy vége, de előbb utóbb be kell tökélned és elfogadnod.

Az álmodozással, várakozással, vágyakozással , hiú ábrándokat kergetsz.

15/29 anonim ***** válasza:
70%

5-ös nem hasonlítottam össze csak írtam, hogy engem akkor hagytak el utoljára és azt is csak 1 hétig sirattam.

Amúgy, aki elhagyja a másikat az nem szokott keseregni, mivel ő hagyja el és az ő érzései már nem azok, mint a másik félé és ezért van az, hogy az elhagyó nem kesereg, hanem lép tovább, míg az elhagyott ugye kesereg, hogy miért stb. meg keresi a kérdésekre a választ.

16/29 A kérdező kommentje:
nálunk ennél sajnos pöppet bonyolultabb a helyzet, de köszönöm a válaszokat, igen sajnos nagyon nehéz.. én nagyon szerettem őt.
2020. jún. 2. 16:36
 17/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha a kapcsolat végére már kiszeretett a másikból és kb. már akkor meggyászolta az egészet, amikor a döntés született, akkor simán létezik.
2020. jún. 2. 16:42
 18/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Gyerek van?
2020. jún. 2. 16:52
 19/29 A kérdező kommentje:
26 és nincs
2020. jún. 2. 16:59
 20/29 anonim ***** válasza:
86%
Amikor én szakítottam bárkivel is, akkor részemről a kapcsolat meggyászolása már rég megtörtént, mielőtt a szakítást ténylegesen kimondtam volna. Mire valaki szakít, az hosszas hetek-hónapok őrlődése, főleg ilyen hosszú (és szép) kapcsolatban, amíg az ember végiggondolja, elhatározza magát, eldönti, hogy ez csak egy hullámvölgy vagy sem, satöbbi. Szóval van ideje rákészülni, lelkileg feldolgozni, továbblépni, míg az, akivel szakítanak, annak nincs ez az előkészületi idő, őt egyből hideg zuhanyként éri a dolog. Lehet, hogy ugyanannyi ideig tart a gyász és a szomorkodás mindkettőtöknek, csak máskor kezdődik el, ő ezen már túl van, te meg még csak most kezdted el. Rossz érzés szakítani, persze, mert nem akarod bántani a másikat meg rossz látni, hogy szenved, de ezen miután túl vagy, már különösebben nem okoz negatív érzéseket, szóval effektíve maga a szakítás a szakító félnek ritkán okoz már fájdalmat.
2020. jún. 2. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!