Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam volna? mit gondoltok ?
Az exbarátomnak nagyon sok kétes nő ügye volt amég együtt voltunk. Ő olyan fajta volt aki a lány-fiú barátságban nem hitt, de mégis egy csomó lány " barátja" volt:) Nem volt felhőtlen emiatt a kapcsolatunk de 5 évig mégis kihúzta. Sokszor hazudott nekem, szerintem meg is csalt nem egyszer.
Tudom már ennyi elég lenne ahhoz h azt mondjátok ne bánkodjak, hogy vége, mégis érdekelne az utolsó "végzetes" vitánkról mi a véleményetek.
A mostani lánnyal már ismerik egymást egy ideje. Első veszekedésünk akkor volt miatta , amikor pár hónapja a csajszi hazavitte őt egy buliból. Akkor a szemembe hazudott,hogy egy fiú barátja vitte haza. De nekem is voltak ismerőseim a buliban és írtak nekem, hogy a barátomat ez a lány vitte haza. Nagy veszekedés lett beleőle, sírt is, hogy ő csak azért hazudott mert nem akart vitázni... (hátjó)
A csajjal mi nem ismerjük egymást, de folyamatosan látom nézegeti a profiljaimat, storyjaimat különféle platformokon...
Azóta párszor megkérdeztem a (volt)barátomat h beszél-e vele, vagy miért nézeget a lány, azt mondta már nem beszélgetnek...
A szakítást az robbantotta, h megláttam az egyik közösségi oldalon h a barátom tesójának ismerőse lett ez a csaj. Mivel gyanítottam máshonnan nem nagyon ismerhetik egymást, rákérdeztem a barátomnál, hogy mégis miért lettek ismerősök, majd hárított, hogy hagyjam ezzel, nincs miről beszélnünk, nekem tévképzeteim vannak stb... Ismerem az exem tesóját, a csajról is hallottam már és a közösségi oldal profilja által nem tartomvalósínűnek hogy máshonnan ismerték meg egymást.. Plussz az exem viselkedéséből is ezt szűröm le.
szerintem totál hülyének vagyok/voltam nézve.. mit gondoltok?
Elég szarul vagyok a dolog miatt.légy szíves a bunkó hozzászólásoktól kíméljetek meg.
Még azt hozzáfűzném hogy a barátom többször elmondta már h ő nem lenne képes szakítani velem... ő nem képes ezt kimondani.
Most ezt nem értem. Azért szakítottál, mert az exed tesójának ismerőse lett a csaj egy közösségi oldalon?? Ez miért szakító ok?
Az már inkább, amit előtte írtál, hogy a elment a nőhöz. Én már akkor kidobtam volna.
Sztem keress vki normálisat, aki hozzádvaló. Exeddel nem illettetek össze, ez tiszta sor.
Na most bontok egy radlert, egészség!
Két lehetőség van.
1. A barátod notórius hazudozó, pillanatig sem szabad se bízni benne, se együtt maradni vele. Sajnálni meg végképp nem érdemes.
2. Te vagy betegesen féltékeny, aki előtt a legártatlanabb dolgokat is le kell tagadni, mert mindenből botrányt és jelenetet csinál.
Te ismered a választ.
8-hoz még annyit hozzáfűznék, ami nyilván nem jó dolog, de sokszor a párod formál egy kapcsolatban, főleg fiatalabb korban, mikor még nincs egy kiforrott személyisége az embernek.
Például attól, hogy az egyik kapcsolatodban féltékeny voltál, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden kapcsolatodban az leszel. Magadban kell helyre tenni a dolgokat. Jobb esetben csak azert voltál féltékeny, mert nem bíztál a párodban. (Rosszabb esetben betegesen féltékenykedő vagy.)
Mindegy, hosszasan lehetne ezt taglalni. A lényeg, hogy nem volt meg a bizalom, és ha nincs meg a bizalom, halálra van ítélve a kapcsolat.
Utolsó +1!
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, mint a Kérdezőé. Folyton nőkkel csetelt, az összes exe nagy barátja volt. Az idegbajig kergetett ezzel, full féltékeny voltam. Aztán lett olyan kapcsolatom, ahol a férfinak ugyan voltak lánybarátai, de egyértelműen úgy viselkedett, hogy betartotta a határokat. Egyszer nem voltam féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!