Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom? Hogyan nyugtassam meg magam?
Exemmel egy hónapja szakítottunk. Én mondtam neki,hogy legyen vége,mert rengeteget vitáztunk,exem eléggé gyerekes gondolkodású,meg távkapcsolatban is éltünk. Ő ezt nehezen bírja megérteni,én vagyok a rossz stb. Félek tőle. Szerintem valami pszichés betegsége van.(családjában is van egy pszichés beteg) Régen vagdosta magát,állatot bántott,verte a falat/saját magát ájulásig,begyógyszerezte magát,öngyilkossággal fenyegetőzött. Meg régebben mondta,hogy aki őt bántja,azt megbosszulja,mert már nem visszahúzódó . Egy hónapja rettegésben élek. Nem szokott írni,csak egyszer írt azóta,hogy hiányol. Mondom én meg nem. És lehordott mindennek.. Szóval visszatérve rettegésben élek,félek,hogy dührohamot kap,eljön,és rámgyújtja a házat,vagy az utcán elkap és megöl. (Ő egyébként imádja az ilyen véres/démonos filmeket) Az is lehet,hogy "keményebbnek" akar tűnni,és megnő az önbizalma ha látja,hogy valaki fél tőle. Mit csináljak,hogy megnyugodjak végre?:(
20 lány vagyok,exem 19 éves
Relax :)
Szerintem nincs mitől aggódnod,valószínűleg üres fenyegetés.
Azért legyen nálad gázspray mindig,a házat nem fogja rád gyújtani.
Szakíts meg vele minden kapcsolatöt,ha esetleg még nem tetted.
én is félnék a helyedben. ha erre van bizonyítékod, pl screenshot egy facebookos beszélgetésről, vagy felvett telefonálás amiben ilíeneket mond, akkor szerintem kérhetsz ellene távoltartási végzést. lehet, hogy drasztikus megoldásnak tűnik, de én is félnék a helyedben.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!