Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálta?
Nemrég lett vége egy hosszú,komoly kapcsolatomnak. Már együtt is éltünk,de közös megegyezés alapján szakítottunk... Érezni lehetett már, hogy vége, azelőtt, hogy kimondtuk volna.
A koronavirus miatt a "lakásunkban" maradtunk,amit közösen béreltünk. Amint vége ennek az egésznek, én költözöm...csak ugye ez a helyzet sokkal tovább elhúzódott, mint gondoltuk. Együtt élünk, de egyedülállóként.
Szakítás után kb 2 hónappal figyelt fel rám egy férfi. Nekem is szimpatikus volt, így elkezdtem ismerkedni vele...
Már az elején őszinte voltam vele,elmondtam neki,milyen helyzetben vagyok. Ő mondta, hogy nem akar ennek a részese lenni, és ha rendeztem a dolgaimat,majd akkor beszélhetünk.. Úgy gondolja, hogy szerinte nincs olyan, hogy "csak egy helyen lakunk még, ideiglenesen"
Elfogadtam, hogy így gondolja, de megbántott vele. Azóta láttam, hogy más,szingli lányoknak csapja a szelet. Természetesen nem fogok ezután írni neki, akkor sem, ha már elköltözöm.
Szerintetek is ennyire rossz ez a helyzet? Mármint aki évekig csak egy fiúval volt, és most a "lezárás" korszakban van, az rosszabb választás, mint valaki, aki szinglinek vallja magát,közben minden 2 hétben más férfiakkal fekszik le?!
Szinte szó szerint ugyanez a kérdés volt pár napja.
Igen, ennyivel rosszabb választás vagy.
Én sem kezdenék olyan nővel aki a volt pasijával él együtt.
Látom kicsit belegázoltak az egodba.
Teljesen nyilvánvaló hogy olyan nőknek csapja a szelet akik normális körülmények között élnek.
Nem értem mit nem értesz.
Nem vagyunk egyformak, de forditott esetben te tudnal ugyanugy hozzaallni ahhoz a ferfihez, aki meg egyutt el az exevel?
En nem zarkoznek el teljesen, ha nagyon megfogott az illeto, de en is ezt javasolnam, hogy eloszor zarja le teljesen a multat.
Akarki akarmit mond, meg ha ki is van mondva, meg ha nem is szexeltek, de csak hozza mesz haza, par szot csak valtotok egymassal es nem is tudatosul meg ugy az emberbe, hogy vege.. de ez csak az en velemenyem.
Nem reagálta túl. Nőként írom, hogy teljesen érthető a reakciója. Te csak akkor leszel teljesen szingli, ha már egyàltalán semmilyen érintkezésed nem lesz az exeddel. A járvány meg abszolút nem akadály a költözés szempontjából.
Azt tudom neked javasolni, hogy amíg nem költözöl el az exedtől, addig ne ismerkedj. Felesleges kitenni magad és a másik felet is az ilyen csalódásoknak. Az őszinteséged becsülendő, de ezt senki sem fogja kedvezően fogadni. Szerintem te sem tudnál maximálisan bízni egy olyan pasiban, aki az exével él egy lakásban kitudja meddig. És nem, nem minden egyedülálló nő fekszik le 2 hetente mindenféle jöttmenttel. Old meg minél előbb a helyzetet, és utána hajrá!
Teljesen èrthető a reakciója. Aki normális kapcsolatot keres, nem csak alkalmi szexet, az nem nèzi jó szemmel, hogy a kiszemeltje mèg az állítólagos exèvel èl együtt egy mondvacsinált indoka hivatkozva. Azèrt írtam, hogy állítólagos, mert lehet, hogy ti tènyleg becsületesen csak lakótársak vagytok már, de ez azèrt akkor is nagyon necces helyzet.
Az indok meg azèrt mondvacsinált, mert vírus helyzet alatt is nyugodtan lehetett volna költözni. Munkatársam is április vègèn váltott albèrletet.
Szóval teljesen èrthető, hogy egy ilyen helyzetbe nem szívesen akart beszállni, ès tök korrekt volt, hogy elmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!