Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már azért valakivel, mert túl kicsi volt a melle?
Figyelt kérdés
Mekkora volt a mérete?2020. máj. 25. 21:15
21/28 anonim válasza:
Én már észre vettem a legtöbb nagymellűnek hozzá társul hogy nagyobb a hasa sokszor alul is kövérebbek.
Nem tetszik ha hurkas pl
22/28 anonim válasza:
Nekem nagy melleim vannak, bár velem nem emiatt szakítottak, de az előző kapcsolatomban sokat gúnyolt a volt párom, hogy milyenek a melleim. A testalkatom elég formátlan, mert vékony vagyok 163/53 és 80/E a mellméretem. Sajnos ezt örököltem, tenni ellene nem tudok. És igaza van annak a válaszolónak, hogy akinek nagy melle van az lóg, csúnyán. A másik rossz, hogy kis mellekből plasztikai sebészek tudnak esztétikusan szép nagyobb melleket csinálni. De egy nagy lógó mellből nem nagyon tudnak olyan szép kis kebleket csinálni, mintha eleve olyan lett volna. Sok műtéti heggel jár, és a formája sem lesz szép. Sokat olvastam a témában, és ha gyermekem születik,utána meg is csináltatom, de addig el kell ezt viselnem. Bármikor cserélnék egy kis mellű lánnyal.
23/28 anonim válasza:
utolsó, jó nagy paraszt volt akkor a párod, mert erről nem tehetsz
mellesleg nagyon sok férfinak bejön a vékony alkat nagy mell kombó, úgyhogy fel a fejjel
nekem pl. még jobban is tetszik, ha természetesen lóg, mint a nyakig felpolcolt
24/28 anonim válasza:
22-es: jó hülye volt, aki ilyen méreteket nem becsült meg...én el tudnék játszadozni velük egész nap.
25/28 anonim válasza:
23 szerintem is gyönyörű, ahogy a nagy mellek lógnak. (hát mégis, mit csináljanak?)
26/28 anonim válasza:
Akkor nezegessetek ennyi erővel a nagymama csocseit 🤢🤮
27/28 anonim válasza:
26 Na, azért egy telt formájú fiatal nő dús melleinek lágy esése egészen más, mint egy terebélyes nagymama csöcseinek a lógása. Amúgy hetvenéves korra a kis mellek is valami ráncos-lógós izévé alakulnak. Akkor már inkább legyen nagy.
28/28 anonim válasza:
Akinek túl kicsi a melle azzal alapból össze se jövök így nem is szakítok velük. Csatlakozom a 23, 24, 25 válaszolóhoz, engem is iszonyatosan izgat ahogy a nagy mellek lógnak. Mostani páromnak is nagy és lógós van és imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!