Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már azért valakivel, mert túl kicsi volt a melle?
"Aki a mellemeret miatt képes szakítani azzal remélem a farokmerete miatt is kibasszak."
Az megvan, hogy teljesen jogos lehet farokméret miatt szakítani? (vagy te adott esetben vállalnád, hogy addig nemigen lesz kielégítő szexuális életed, amíg nem adódik valami jogos szakítóok?)
Nem szakítottak, de elképzelésem sincs , hogy ki lehet akkora barom, hogy összejön velem úgy, hogy eleve nála szakító ok a kis mell :))...
Talán az az ember, aki nem talál hirtelen egy nagyobb mellű nőt, és úgy gondolja, hogy ha jön egy "jobb" kapás, hamar levált, mert hát nekem kicsi a mellem :))
Ekkora agykapacitású emberrel szerintem az életbe össze sem jönnék, úgy hogy ez a veszély nem áll fenn.
UI: a teltebb, elhízottabb lányoknak mind nagyobbacska mellük van. Van belőlük elég.
igen, méghozzá azért mert állandóan a nyavajgását kellett hallgatnom, hogy kicsi a melle
meguntam, kidobtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!