Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Összejöttem egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy lánnyal decemberben, minden ment a maga útján egészen márciusig, amikor beütött a vizsgaidőszak. Most pedig inkább szakított velem mert szeretni szeret ugyan úgy,de nyomasztó érzés miatt nem tud velem lenni. Van esélyem nála utána?

Figyelt kérdés

#esély #szerelem #Valaki járt így?
2020. máj. 21. 11:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Fogalmam sincs, de nekem sántít a dolog. Jön egy kis nehézség az életében és kidob...

Később mi lesz? Később is lesznek problémák... Majd mindig eljátsza hogy téged lapátra tesz mert épp olyanja van, nem tud rád időt szakítani....

2020. máj. 21. 17:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát az a baj már nekem sincs semmi sütni valóm erre, és bennem is szöget ütött ez. Ha jön valami más dolog akkor mindenkit eldob. Már nem is tudom hogy akarom ezek után. Ettől függetlenül köszönöm mindenkinek!
2020. máj. 21. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Decembertől a mai napig nem telt el hosszú idő. Ráadásul mostanában már nem is találkoztok.

Ezek után azt javaslom, hogy (mint fentebb írtam), találkozz vele, beszéljétek meg a közös jövőt. ISMERJÉTEK JÓL MEG EGYMÁS jellemét, viselkedését, reagálását egyes helyzetekre. Ekkor kibújik a szeg a zsákból, hogy mire számíthatsz.

2020. máj. 21. 19:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos fentebb nem írtam le. Erről már korábban beszéltem vele, akkor is ugye ez nincs ideje erre és a többi fontos dolognak a suli miatt, de a nyomasztó érzés nem szűnt meg benne a szakítás ellenére sem, pedig azt hitte ez okozza.
2020. máj. 21. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát ha ez van, akkor vagy vársz türelmesen, vagy lemondasz róla máris...
2020. máj. 22. 08:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Én inkább nem fogok várni a bizonytalanra. Túl fogom magam tenni rajta. Túl sok mindent próbáltam megtenni, amire mindig saját maga volt a kifogása és a suli.
2020. máj. 22. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom,milyen szakon tanul,de emiatt eldobni egy JÓL mukodo kapcsolatot nagyon nagy hülyeség. Plusz,rengeteg helyzet lesz az életben,amikor legalább ennyire stresszesek lesztek,ha nem jobban. És akkor is majd ahelyett,hogy egy kis türelmet és kitartást kérne részedrol,majd eldob?

Oke,hogy most nem ér ra annyira foglalkozni veled,de ha szeretne és veled akarna lenni,akkor ezt mondta volna,es nem szakít veled. Szerintem ő nem érezte már jól magát,es kényelmesebb volt erre fogni a dolgokat.

21N(szinten vizsgaidoszakban)

2020. máj. 24. 22:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez olyan fura, mintha kiskaput hagyott volna magának és a sulira fogja. Suli utan állást fog keresni, ha jó helyet akar,sokat fog teperni, aztan jon a beilleszkedés, legjobb akar majd lenni, rengeteg energiara lesz szuksége, majd előléptetik...stb stb Es 3-4 év múlva lehet eljon az az idő hogy elgongolkozik... De az od lehet hogy majd az uj kocsi lesz a fontos...
2023. jan. 4. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!