Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom 6 év után szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 6 év után szakított velem, hogy élhetném túl?

Figyelt kérdés

Nem bírom elviselni ezt a fájdalmat. Ez nem is fájdalom, olyan szintű görcs van a gyomromban, hogy nem tudom elképzelni, ez valaha jobb lesz-e.

Nem akar már semmit tőlem, mindent megpróbáltam, de hibásnak is érzem magam, amiért eddig fajultak a dolgok...Nagyon szeretem őt, és bármit megtennék érte. A reménykedés sem segít sokat, de nem tudok tenni ellene. Mire kellene gondolnom amitől jobb lesz? Jelenleg csak az jár a fejemben, hogy mennyire jó volt minden, mi lesz velem nélküle, nekem csak Ő kell, nem bírom elengedni.

Tudom, hogy nem 1-2 nap mire ezt leküzdi az ember, de őszintén, lesz valaha olyan, hogy nem rendít meg a gondolata? Sokan mondják, hogy majd idővel minden elmúlik, mégis látok olyan embereket, akiket egy életre megnyomorított egy ilyen szakítás, a másik hiánya. Azokkal mi van? Mitől függ ez? Biztos van abban is valami, hogy ki hogyan áll hozzá a témához. Van ennek egyáltalán jó oldala?

Első szerelmem volt, mindenben első.

23/N

2020. máj. 20. 12:04
1 2
 11/14 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Nyugi, túl fogod élni. Először természetes, hogy mindent rózsaszínben látsz, de hidd el, nem véletlenül történt a szakítás. Egyelőre csak a jó dolgok jutnak eszedbe róla, idővel látni fogod a kapcsolat sötét oldalát is. A saját életed legyen a fontos! Ő mást akart, nem veled tervezett. Túl fiatal vagy még, találni fogsz sokkal jobbat nála. Ne keseredj el, sokunkat hagytak már el, többeket "váratlanul".

Amiről aztán kiderül, hogy igenis komoly előzménye volt, amit nem akartunk észrevenni. Érezd jól magad egyedül, egy teljes értékű ember tud bevonzani másokat, a lelki roncs csupán a hasonló érzelmileg labilisokat. Magaddal törődj, csináld azt ami boldoggá tesz!

2020. máj. 21. 01:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan csak három éves volt anno az első de pont így éreztem. Ráadásul én hánytam napokig, szó szerint nem bírtam megemészteni a dolgot. Amúgy nálunk én szakítottam de jó okkal... Még így is elviselhetetlen volt. Viszont ne fogd vissza magad. Sírj, törj össze, éld meg. Hidd el ez fog segíteni. Nekem négy hónap volt aztán képzeld el egy nap úgy keltem hogy nem fájt már, fura de olyan volt mintha elvágták volna. Én sem értem, de valószínűleg azért mert nem nyomtam el és így túljutottam rajta. Nem volt könnyű de még itt vagyok

Azért ilyen erős ez mert az első. De leszel még boldog hidd el. :)

Egyébként én majd most fogok szakítani valószínűleg csak még nem bírtam magam rávenni mert fáj.. tudom hogy ez is fájni fog de másképp mint az első. Az intenzív volt nagyon, ez pedig ... Inkább csalódottság fog uralkodni rajtam, nem lesz ilyen intenzív de annál mélyebb. De hát ez van sajnos.

Az ember bízik benne hogy végre majd csak megtalálja a párját. :)

Egyébként kezdj el sportolni nagyon jó feszültség oldó és segít túljutni ezen hidd el. Én ezt ajánlom

26N

2020. máj. 23. 23:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Túléltem! :D Sokkal boldogabb vagyok! Ezt csak azoknak üzenem, akik hasonló cipőben járnak. :)
2021. okt. 20. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:
:)
2021. okt. 20. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!