Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy közös utazás/nyaralás/telelés után közvetlen szakítottatok a párotokkal?(bővebben)
Nem egészen ilyen volt. Mi nyaralás előtt is már együtt éltünk, de már akkor érződött, higy nem az igazi. Nem azzal volt a baj, hogy egész nap együtt kell lenni, hanem hogy marhára nem passzoltunk össze. Ő nagyon otthhonülős, szótlan, introvertált volt. Nem szerette sem a társaságot, sem az utazást, sem a nyaralást. Gyakorlatilag semmit, amit én meg igen. Próbáltunk kompromisszumot keresni, a nyaralás is egy volt a próbálkozások között. Megbeszéltük, hogy mivel nekem ez fontos, évi egyszer elmegyünk közösen, és ha nekem meg van igényem, a többit intézem egyedül/barátokkal.
Azt hittem, hogy tetszeni fog neki, megkedveli és rájön, hogy az utazás tök jó dolog. Hát nem jött be. 2 hetet voltunk egy marha jó helyen, ami ráadásul direkt természetközeli, turázós, kevés turisták hely, mert gondoltam ha nincs tömeg, akkor jól ellesz. Ha ehelyett 2 hétig néztem, ahogy kB szenved, és a nap fenypontja az neki, mikor végre hazaérünl az apartmanban és leülhet a tablet elé. Emellett 2 hétig simán elvolt szex nélkül...
Mikor hazajöttünk, még húztuk egy darabig a dolgot, aztán rájöttünk, hogy nagyon nem egymást akarjuk hosszú távon.
Velünk nem volt, mi eleve 1 hét fesztiválozással kezdtük egy 2 személyes sátorban, nem nagyon voltak azután meglepetések... :D
Viszont volt néhány ilyen pár a környezetünkben. Elég volt egy 3-4 napos baráti kiruccanás a végére már szakítottak is. Aztán újra össze, következő ottalvós bográcsolásnál megint szakítás. Volt, hogy simán elcseszték vele mindenkinek a további kirándulását mert harapni lehetett a feszültséget. Olyan pár is volt akik az összeköltözéssel játszották ezt. 2 hét együtt élés, szakítás, visszaköltözés, újra az egész. Az az érdekes, hogy egyik kapcsolat sem pár hétig tartott. Volt akik 3 vagy 4 évig csinálták ezt, nem értem hogy nem jöttek rá, hogy ha 3 napig nem viselik el egymást akkor az nem egy biztató dolog. A legcikibb az volt amikor egy ilyen kiránduláson párom egyik haverja megkérte az akkori barátnője kezét, csóri csaj meg éppen szakítani akart vele mert nem bírta vele összezárva, szóval nem csak eljegyzés nem lett de szét is mentek.
Ahol ilyen vagy ott nagyon nem kell együtt lenni. Egy pár napos nyaraláson még csak a házimunkából, pénzből sincs ellentét. Ha a nagy semmi ekkora problémát okoz közöttük 5-10 nap alatt akkor nagyon nem egymást keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!