Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik ilyen furcsán az exem majdnem egy év után?
*vagy biccent neked külön
vagy helo vagy valami
Figyelj, ha szépen váltatok el, akkor sem lehet ezt a barátságosdit erőltetni, nem működik,nem működhet. Ott vannak az emlékek, a sérelmek, feljönnek érzelmek, gondolom ezek miatt lehetett olyan furcsa veled.
Lehet valamit jelnek vett tőled, és azért elutasító, hogy lásd, ő ez nem érdekli.
De én arra tippelek, hogy valami érzések felszínre törtek, amiket megpróbál legyűrni. Ki lehet nevetni, de ha valakihez egyszer kötődtél, mindig lesznek apróságok, amik felszínre törnek, akár jó dolgok, akár rosszak.
Én azért nem szeretek az ex pasikkal egy légkörben lenni, mert ha úgy döntöttünk, hogy külön kell lennünk, akkor szakadjunk szét egészen.
Attól, hogy szakítottatok, még az agyatok nincs kimosva, emlékeztek. :)
Szerintem el tudtok szakadni ha lenne pasid nem hiszem hogy el mentél volna a kozos nyaralásra!
Es akkor mar nem is fog ő érdekelni ennyire se!
Én bizti azt csinálnám ha ő megy én nem! Mert így te nehezzen zárod majd le ezt az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!