Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok jól tettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jól tettem?

Figyelt kérdés
Szakítottam a pàrommal tegnap mert azt mondta hogy tőle függetlenül tervezem a jövőmet. Meg már 4 hónapja nem láttuk egymást és napközben is alig írt valamit mindig én kerestem, meghallgattam a bajait de ha nekem volt problémám azt mondta majd megoldódik. Mondta hogy ő felajánlotta a Németországi munkát erre mondtam neki hogy egy mosogatás is jó lesz egyenlőre. Szerinte viszont az nem elég. Meg úgy se beszélem a nyelvet. Pluszban azzal bántott hogy mindent a számba kell rágni de fiatal vagyok még nem tehet róla.

2020. máj. 10. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lett volna túl szép jövőtök...
2020. máj. 10. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól tetted.
2020. máj. 10. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted, ismerek pár embert akinek a palija idősebb volt és külföldön dolgozott, ki mentek hozzá, gyárban, mosogató, takarítóként majd szakítottak de ugyan úgy kint maradtak, most egyedül, kevés nyelvtudással egy jukban élnek, sajnos.
2020. máj. 10. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem pár napja ki is kérted az itteniek véleményét. Helyes volt, hogy megfogadtak a többség válaszát. 26/F
2020. máj. 11. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted nem lett volna túl fényes jövőd!
2020. máj. 11. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!