Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meg bocsájtható amit tettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg bocsájtható amit tettem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben lassan több mint három éve,el kezdödött valami amit abba hagytunk de még semm vagyunk meg egymás nélkül olyan se veled se nélküled kapcsolat,nekem van férjem ő az exével lakik és az melett ha akad van barátnője én így el is fogadom most pár hónapja észre vettem újra akarja kezdeni,el is jött egy közös ismerösök általi buliba ahová én nem tudtam el menni, ez idő alatt mig én széditettem nem tudta hogy kismama vagyok csak a posztott amin a kisbabám van, kaptam tőle egy lezáró üzenetett azóta nem beszélt velem le tiltott ha hívom a telefonját ki kapcsolja furdal a lelki ismeretem hogy bántottam mert négy év alatt kizárt hogy ne alakulna ki érzelem valakiben,meg bocsájt hogy át vertem van esély hogy vissza tér?

28é/N

#szerelem #Bocsajt
2019. nov. 21. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ezen az oldalon minden nap muszáj magamtól megkérdeznem, hogy miért mindig az ilyen idióta segg nők ellenek kölköt, miért nem azok, akik emberileg nem abszolút hulladékok...
2019. nov. 21. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
#1 A normális emberek normális kapcsolatot tartanak fenn, így ilyen jellegű kérdéseket nem fognak idehányni, mint amilyen ez is.
2019. nov. 21. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Ez komoly? Kismama vagy, a férjeddel közösen (remélhetőleg) babát vártok. Mit akartál szerencsétlentől? Miért szédítetted? Nem volt gerinced őszintének lenni? Eszem megáll, milyen világban élünk. Nőként írom.Még a nők panaszkodnak a hülye, lelki nyomorék pasik miatt... Mi sem vagyunk jobbak...

Lehet, hogy egyszer megbocsájt, a saját lelki nyugalmának érdekében és remélhetőleg nem viszi tovább ezt egy másik kapcsolatba, lelki nyomorként.

Te pedig legyél már nő, ember! A babádra koncentrálj és a házasságodra. Ne más férfiak után égjen. Mindig, mielőtt cselekszel, tedd magad a másik helyébe!

2019. nov. 21. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Az "exével" lakik...aha, persze. Meg mellette akad néha barátnő is...

Te meg kismamaként, férjes asszonyként azon izgulsz, hogy ez a ku.rvapecér vajon megbocsájt-e? Azon aggódj, hogy a férjed megbocsájt-e, ha kiderül, hogy másra ácsingózol. Minek mentél hozzá? Minek szültél gyereket?

A kis rózsaszín álomvilagod pedig bocs, ha szétrombolom. Nem haragszik ő rád, eddig is tudta, hogy férjnél vagy és a férjeddel dugsz. Csak mivel már szültél, így többé nem érdekled. Eddig dugni jó lettél volna, de az anyákra fél hatot mutat a műszer.

2019. nov. 21. 15:30
 5/7 A kérdező kommentje:

4-es ezt tátott szájjal olvastam haha!

Második gyerek nem első, a másik tudja a férjem haha-ha

2019. nov. 21. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

A tehéntrágyás cipőmet sem pucoltatnám ki veled!

Kérdezd meg őt hogy van-e még esélyed nála.

F.

2019. nov. 21. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
És neki is annyit ér a szavazata,mint egy normális embernek,bakker... :-D
2019. nov. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!