Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sokan élünk egyedül? Ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan élünk egyedül? Ki hogy bírja az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
Régen cserfes és beszédes voltam, mindig párkapcsolatban éltem. Most egyedül maradtam 42 évesesen egy 11 éves kislánnyal. A lányom a vírus alatt az apjánál van. A volt párom Anyukám halála után itthagyott minket 7 év után. Nem szeretek egyedül lenni. Nem szerettem volna magányosan élni. Ehhez még fiatalnak tartottam volna magam. Félek, hogy elkopik a magányos évek alatt a kommunikációs képességem, a humorom. Félek, hogy fog ilyen körülmények közt felnőni a lányom? Magányos anya, csonka család, testvér nélkül, magányosan. Félek.... Én nem tudok egyedül élni.
2020. máj. 10. 05:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

38F vagyok, világ életemben egyedül élek, mert a kutyának sem kellek. A vírus miatti helyzet azonban már nekem is kezd sok lenni, kezdek befele fordulni, munkahely-otthon viszonylat kevés a normális élethez.

A mai társadalomban a magányos élet, a csonka család, az elválás már megszokott, mindennapos jelenség lett. A normális, hosszútávú kapcsolat azonban ritka... Tehát a társadalom is tesz ehhez a dologhoz jó sokat, negatívan.

2020. máj. 10. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Az nagy baj, ha egy ember nem tud egyedül élni. 1-2 éve vagytok egyedül és meg akartok murdelni. Jesszus, nekem 11. éve nincs senkim, ez alatt egy 1 hónapos kavarás volt egy nővel és itt vagyok. Sőt, elmondom, bár néha nagyon rossz, mert hiányzik a szeretet, hogy érdeklődjenek utánam, hogy kívánjon lelkileg, testileg egy nő, de ahogy látom az itteni kérdéseket is, kapcsolatokat a környezetemben, arra jutok, hogy több a probléma azzal, ha van valakink, mintcha nincs. Oda megyek, akkor, úgy, ahogy akarok, nincs számonkérés, nincs hiszti, ne ide pakold, hanem oda cirkusz, nem kontrollál senki. Na nem mintha rászorulnék. Főzni úgyis főzök, mosok, takarítok, vásárolok, ügyet intézek, tehát tökéletesen ellátom, amit egy nő is. Szóval ne akarjatok már megpusztulni attól, hogy egyedül vagytok. Csomó értelmes dolgot tudtok csinálni, tanulni a tengernyi időtök adta, amit párkapcsolatban már kevésbé tudnátok, mert folyamatosan figyelni kell egy másik emberre, és ott lebeg a tudat, hogy bármikor kiszerethet belőled, megcsalhat stb.
2020. máj. 10. 10:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyedül élek. 33 éves nő vagyok, tavaly váltam el, gyerek nincs. Az elmúlt egy évem arról szólt, hogy rendbe rakjam magam lelkileg. Úgy gondolom, hogy sikerült. Épp a vírus előtt éreztem úgy, hogy már nyitott lennék az ismerkedésre, de ezzel most még várnom kell egy kicsit.

Szóval összességében én jól voltam/vagyok egyedül, de a vírus miatti izolációt már nehezen bírom. Itthonról dolgozom, a barátaimmal nem találkozunk, a családom másik városban él, így velük sem. Egyszerűen hiányoznak a normál, mindennapi, emberi interakciók. Időnként magányosnak érzem magam, de mindezek ellenére optimista és bizakodó vagyok, arra gondolok, hogy ez egy átmeneti állapot, előbb-utóbb vége lesz és addig is csupa olyan dologgal töltöm a szabadidőmet, ami feltölt, pl. sokat sportolok.

2020. máj. 10. 11:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
úgy sokkal szarabb egyedül lenni ha előtte volt valakid, mint ha már 10 éve egyedül vagy, annyi idő alatt már bele keseredsz. Magyarázhatod magadnak, hogy milyen jó egyedül, de attól még az ember társas lény. És újra mondom, egy jó párkapcsolatban kevés a veszekedés, de még ha van is kit érdekel? Egy jó közös eltöltött napot nem pótol semmi :D
2020. máj. 10. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Relatív, 6 hónapja vagyok egyedül, egy 1,5 éves kislányt hagytam az anyukájával. Párkapcsolati problémák miatt, és a már korábban olvasott ne ide tedd oda miért nem ezt csinálod és azt cirkuszokkal, napi szintű veszekedésekkel, megalázkodással, feszültséggel teli dolgokkal. Nem volt egyszerű, most sem az. Ugyan azon a településen vásároltam egy házat, viszonylag közel hozzájuk. Amikor tehetem elmegyek és meglátogatom őket, segítek neki amiben tudok. Persze "haza" már én is az üres házba megyek. Ez alatt az idő alatt sok mindent átgondoltam, volt időm. Persze a klasszikus dolgok az elején, midnenre van idő stb. De a legfontosabb még is a nyugalom, hogy nincs feszültség, vita, számonkérés, miért nem értél még haza mikor már 1 órája vége a munkaidőnek stb. Valahogy ez nem hiányzik, viszont minden más igen. Az érintések, a társaság, a kislány, a megszokott légkör még ha úgymond nem is a sajátom volt. Szóval nem egyszerű, egyenlőre nem keresek senkit, de néha jó lenne ha valaki "várna", ha valaki hozzám szólna, megölelne. De talán majd eljön ennek is az ideje. Olvasom, hogy huszonévesen egyedül, én negyven leszek hamarosan, szóval húszasoknak szedjétek össze magatokat, még előttetek van az élet. Sportoljatok, keressetek egy jó hobbit, járjatok nyitott szemmel és ha valakire rá találtok két kézzel ragadjátok meg!
2020. máj. 13. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!