Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan élünk egyedül? Ki hogy bírja az egyedüllétet?

38F vagyok, világ életemben egyedül élek, mert a kutyának sem kellek. A vírus miatti helyzet azonban már nekem is kezd sok lenni, kezdek befele fordulni, munkahely-otthon viszonylat kevés a normális élethez.
A mai társadalomban a magányos élet, a csonka család, az elválás már megszokott, mindennapos jelenség lett. A normális, hosszútávú kapcsolat azonban ritka... Tehát a társadalom is tesz ehhez a dologhoz jó sokat, negatívan.

Én is egyedül élek. 33 éves nő vagyok, tavaly váltam el, gyerek nincs. Az elmúlt egy évem arról szólt, hogy rendbe rakjam magam lelkileg. Úgy gondolom, hogy sikerült. Épp a vírus előtt éreztem úgy, hogy már nyitott lennék az ismerkedésre, de ezzel most még várnom kell egy kicsit.
Szóval összességében én jól voltam/vagyok egyedül, de a vírus miatti izolációt már nehezen bírom. Itthonról dolgozom, a barátaimmal nem találkozunk, a családom másik városban él, így velük sem. Egyszerűen hiányoznak a normál, mindennapi, emberi interakciók. Időnként magányosnak érzem magam, de mindezek ellenére optimista és bizakodó vagyok, arra gondolok, hogy ez egy átmeneti állapot, előbb-utóbb vége lesz és addig is csupa olyan dologgal töltöm a szabadidőmet, ami feltölt, pl. sokat sportolok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!