Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sokan élünk egyedül? Ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan élünk egyedül? Ki hogy bírja az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
Régen cserfes és beszédes voltam, mindig párkapcsolatban éltem. Most egyedül maradtam 42 évesesen egy 11 éves kislánnyal. A lányom a vírus alatt az apjánál van. A volt párom Anyukám halála után itthagyott minket 7 év után. Nem szeretek egyedül lenni. Nem szerettem volna magányosan élni. Ehhez még fiatalnak tartottam volna magam. Félek, hogy elkopik a magányos évek alatt a kommunikációs képességem, a humorom. Félek, hogy fog ilyen körülmények közt felnőni a lányom? Magányos anya, csonka család, testvér nélkül, magányosan. Félek.... Én nem tudok egyedül élni.
2020. máj. 10. 05:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Én szuperül vagyok. Mindenem meg van, kivéve a veszekedéseket, duzzogás, hiszti, féltékenység, számonkérés, vádaskodás, szemrehányás, napokig ajtócsapkodás. Komoly párkapcsolat már nem is kell, de nem vagyok magányos.
2020. máj. 10. 05:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó persze, nem magányosak sokan, hisz ott annak a szülők, a testvér, bármikor vissza lehet lépni ide feltöltődéaért és akkor b magányosak sokan.
2020. máj. 10. 06:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nem bírom most már két éve. huszonévesen nem túl jó főleg férfiként ... Persze lehet úgy felfogni hogy legalább nincs veszekedés, de egy jó párkapcsolatban amúgy se lenne
2020. máj. 10. 06:24
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Mi a kérdés? Mert csak panaszkodsz, az viszont nem kérdés.
2020. máj. 10. 07:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Az a kérdés ki hogy éli meg? Vagy küzdő le pl?
2020. máj. 10. 07:13
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Jah, felnőtt ember vagyok, kiegyensúlyozott személyiséggel, el tudom magam foglalni akkor is, ha egyedül vagyok.

Ennyire egyszerű.

2020. máj. 10. 07:17
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Én is 42 éves vagyok, egy 10 éves kislánnyal. 37 évesen váltam el, de már előtte pár évvel szétköltöztünk. Én jól érzem magam. Kapcsolataim voltak azóta, kettő is, sajnos egyik sem volt elég komoly ahhoz hogy az illető részt vegyen az életünkben, azaz valódi párkapcsolat legyen. De jól éreztük magunkat és egymást, tartott, amíg tarott. Szeretnék én is komoly párkapcsolatot, de nem dőlök kardomba, ha nem jön össze. Élem az életemet, jól érzem magam, és nyitott szemmel járok. Most azon gondolkodtam, hogy ha vége ennek a vírus mizériának, talán felregisztrálok egy társkeresőre, bár az ilyenektől ódzkodom. De hátha. A lényeg a lazaság. Érezd jól magad egyedül is. Élj a hobbijaidnak, amikre eddig nem volt időd, vagy kezdj újakba. Csinálj jó sok programot a lányoddal kettesben. Járj sokat a természetbe. Tanulj nyelvet, tanulj táncolni, tanulj meg élni végre.
2020. máj. 10. 07:18
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Anyukád már nem él, írod 🙁 Van esetleg más családtag, rokon, akivel tartjátok a kapcsolatot? Barátnők?

Megértelek, és pont ettől tartok én is. Még huszonéves vagyok, évek óta egyedül, de legalább itt a családom. A te korodban talán már nem lesznek, ki tudja... Olyankor már a barátok is inkább a maguk dolgával törődnek, a párjukkal, a gyerekeikkel stb. Nagyon magányossá tud válni az ember, társat találni pedig fiatalon sem mindenkinek egyszerű, nemhogy 40 fölött. A lányod miatt talán egy kicsit kevésbé kell aggódnod, iskolába jár, közösségben van, így ő remélhetőleg nem teljesen magányos. Nem tudom, mi a helyzet a munkahelyeden, lehet, hogy a kollégák között van hasonló helyzetű, akár még férfi is... Esetleg a netes társkeresésnek is adhatsz egy esélyt, sosem lehet tudni.

Kitartás!

2020. máj. 10. 07:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Van egy csodálatos húgom. A lányomnak nem lesz, nincs testvére. Emiatt lelkiismeretfurdalásom van, hogy nekem meg van. Így ha 20on évesen lenne a családjával, csak velem tud lenni. Itt nem történik semmi. Két ember nem tud családi banzájt csinálni. De nagyon fáj a kialakult helyzet. Ez viszont igen. Panasz volt.
2020. máj. 10. 07:48
 10/15 anonim ***** válasza:
70%
Ez a jelenlegi helyzet. Nem végleges. Most egyedül vagy, holnap meg már nem. Ki tudja. Bárhogy alakulhat. De ez rajtad is múlik, a hozzaallasodon. Tenni is kell érte és sikertelenség után is tovább menni. Ezt tanultad akkor is, mikor járni tanultál, a vérünkben van. Viszont ezt a felfogást, hogy te nem tudsz egyedül lenni, gyorsan engedd el. Az ilyenek szoktak megalazo, bantalmazo kapcsolatba belemenni, csak hogy legyen vki. Tedd helyre az önbizalmad! Mozgás, hobbi, társaság.
2020. máj. 10. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!