Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Máris túllépett az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máris túllépett az exem?

Figyelt kérdés

1,5 hete szakítottam én vele, mert nem voltam boldog a kapcsolatban. Egy szó nélkül fogadta a szakítást, azóta egyikőnk sem kereste a másikat. Ez mindössze azért furcsa nekem, mert ő férfi létére nagy érzelgős, romantikus alkat, amikor az első nagy összezördülés volt, 2 percenként írt, hívogatott, a barátnőmnek írt, a haverja fiókjából keresett, sőt még a kollégáimat is felkereste és rajtuk keresztül is próbált elérni. Mikor először szóbakerült a szakítás téma, konkértan majdnem elsírta magát, nem engedett el, úgy ölelt, csókolgatott, puszilgatott. Aztán mikor mégis bekövetkezett a szakítás, azt hittem, óriási patáliát fog csapni, hőzöngeni fog, de mindössze egy mondatot írt, nem törölt, tiltott le sehonnan, a haverjával is ismerősök vagyunk még. Ekkor azt hittem, abszolút győztesként jöttem ki a szituációból és biztos megviselte őt a dolog, erre tegnap este láttam a haverjaival eszegetni, kocsikázni és ez nem kicsit elbizonytalanított.

Vajon ilyen hamar túl is lépett rajtam? Vagy mi ez a viselkedés?

2020. máj. 9. 17:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ekkor azt hittem, abszolút győztesként jöttem ki a szituációból"

Nem vagy százas. Szerencsés, hogy megszabadult tőled .

2020. máj. 9. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szakít egy pár = kapcsolat vége.

És itt nincs kötelező gyászidőszak, nincs mire várni, sőt az is egy oltári baromság, hogy úúú akkor nem is szerette ha rá 1-2 hétre már mással van.

Mire várna?

2020. máj. 9. 17:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Van még mit tanulnod az biztos. Eleve ott kezdődik a probléma, hogy ezt nagyon könnyű mondani, hogy azért dobsz ki valakit, mert nem voltál boldog a kapcsolatban. Na most az emberek igen nagy százaléka nem is tudja megmondani, hogy mitől lenne igazán boldog, mit jelent számára boldognak lenni. Szakítottál, mert nem voltál boldog. Most az vagy? Én úgy látom, hogy nem. Ha az lennél nem pörögnél azon, hogy miként érzi magát az akit te kizártál az életedből. Képzeld el, hogy a férfiaknak is vannak érzéseik és van olyan köztük aki ki is mutatja. Ennek inkább örülnöd kellett volna, nem pedig negatívumként megélni. Abszolút gyöztesként jöttél ki? Akkor nyersz ha a másik teljesen összezuhan?Elég gonosz ember vagy már ne is haragudj ha attól érzed jól magadat és nyertesnek ha a másikat szenvedni látod. És mégis mit nyertél vele ha az a gondod, hogy nem keres? Vagy sérti a kis egódat, hogy nem sírnak utánnad? Elárulok egy titkot neked. Ha szakítottál és megbántad akkor nem annak kell pedáloznia akit kidobtak hanem annak aki szakított. De egyébként nem akarsz te vele lenni csak sérült a büszkeséged, mert úgy látszik fele annyira sem vagy felejthető, mint azt madagról hitted.
2020. máj. 9. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Sérti az egódat, hogy nem csúszik térden utánad?

De most komolyan, ha ennyire nem akartad ezt a kapcsolatot, akkor most ne kezdjen el zavarni, hogy élni próbál.

2020. máj. 9. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak elfogadta, hogy szakítottál vele, és éli az életét, lassanként feldolgozza az egészet. Örülj neki, hogy komolyan vette a szakítást, és nem nyomul, miután te már nem szeretnéd.

Nem értem, min problémázol, én örültem neki, ha szakítás után az exeim nem erőltettek még egy utolsó utáni esélyt. Felnőtt viselkedés elfogadni, ha a másiknak nem kellek.

2020. máj. 9. 18:27
 16/17 Kornikus00 ***** válasza:
Nagyon helyesen teszi!
2020. máj. 9. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd békén .Nem értem ha te szakítottál vele mért kattogsz ezen ?
2020. máj. 9. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!