Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máris túllépett az exem?
1,5 hete szakítottam én vele, mert nem voltam boldog a kapcsolatban. Egy szó nélkül fogadta a szakítást, azóta egyikőnk sem kereste a másikat. Ez mindössze azért furcsa nekem, mert ő férfi létére nagy érzelgős, romantikus alkat, amikor az első nagy összezördülés volt, 2 percenként írt, hívogatott, a barátnőmnek írt, a haverja fiókjából keresett, sőt még a kollégáimat is felkereste és rajtuk keresztül is próbált elérni. Mikor először szóbakerült a szakítás téma, konkértan majdnem elsírta magát, nem engedett el, úgy ölelt, csókolgatott, puszilgatott. Aztán mikor mégis bekövetkezett a szakítás, azt hittem, óriási patáliát fog csapni, hőzöngeni fog, de mindössze egy mondatot írt, nem törölt, tiltott le sehonnan, a haverjával is ismerősök vagyunk még. Ekkor azt hittem, abszolút győztesként jöttem ki a szituációból és biztos megviselte őt a dolog, erre tegnap este láttam a haverjaival eszegetni, kocsikázni és ez nem kicsit elbizonytalanított.
Vajon ilyen hamar túl is lépett rajtam? Vagy mi ez a viselkedés?
"Ekkor azt hittem, abszolút győztesként jöttem ki a szituációból"
Nem vagy százas. Szerencsés, hogy megszabadult tőled .
Szakít egy pár = kapcsolat vége.
És itt nincs kötelező gyászidőszak, nincs mire várni, sőt az is egy oltári baromság, hogy úúú akkor nem is szerette ha rá 1-2 hétre már mással van.
Mire várna?
Sérti az egódat, hogy nem csúszik térden utánad?
De most komolyan, ha ennyire nem akartad ezt a kapcsolatot, akkor most ne kezdjen el zavarni, hogy élni próbál.
Vagy csak elfogadta, hogy szakítottál vele, és éli az életét, lassanként feldolgozza az egészet. Örülj neki, hogy komolyan vette a szakítást, és nem nyomul, miután te már nem szeretnéd.
Nem értem, min problémázol, én örültem neki, ha szakítás után az exeim nem erőltettek még egy utolsó utáni esélyt. Felnőtt viselkedés elfogadni, ha a másiknak nem kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!