Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máris túllépett az exem?
1,5 hete szakítottam én vele, mert nem voltam boldog a kapcsolatban. Egy szó nélkül fogadta a szakítást, azóta egyikőnk sem kereste a másikat. Ez mindössze azért furcsa nekem, mert ő férfi létére nagy érzelgős, romantikus alkat, amikor az első nagy összezördülés volt, 2 percenként írt, hívogatott, a barátnőmnek írt, a haverja fiókjából keresett, sőt még a kollégáimat is felkereste és rajtuk keresztül is próbált elérni. Mikor először szóbakerült a szakítás téma, konkértan majdnem elsírta magát, nem engedett el, úgy ölelt, csókolgatott, puszilgatott. Aztán mikor mégis bekövetkezett a szakítás, azt hittem, óriási patáliát fog csapni, hőzöngeni fog, de mindössze egy mondatot írt, nem törölt, tiltott le sehonnan, a haverjával is ismerősök vagyunk még. Ekkor azt hittem, abszolút győztesként jöttem ki a szituációból és biztos megviselte őt a dolog, erre tegnap este láttam a haverjaival eszegetni, kocsikázni és ez nem kicsit elbizonytalanított.
Vajon ilyen hamar túl is lépett rajtam? Vagy mi ez a viselkedés?
Szerintem nem kéne rajta kattognod.
Másfelől amit felvázoltál, az inkább a birtoklásmánia, semmint érzelgős, romantikus viselkedés.
Lehetséges, hogy továbblépett, és ennyi volt.
Megnyugtatott a válaszom?
Könnyebb lett tőle kezelned a helyzetet?
Szakítás = kapcsolat vége
Minek szakítottál, ha azon agyalsz, hogy miért nem keres?
Megérdemelten a szakítás abszolút győztese -dobpergés- te vagy!
Kidobtad, tudomásul vette, éli az életét. Az, hogy ez mennyire fáj neki, az már nem rád tartotik!
Egyszer kidobnak utána nem tudom komolyan venni a kapcsolatot. Igy eloszor rossz, feldolgozom, aztan tudatosan leepitem az erzelmeimet es keresem az uj kapcsolatot a hata mogott.
Igy mukodik egy ferfi. Meg is csalt, hidd el :) kar a gozert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!