Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, ha egy héttel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy héttel szakítás után máris meg akarok ismerni valakit? 28/N

Figyelt kérdés

1 hete szakítottunk a barátommal de máris van kiszemeltem. Illetve már akkor is vonzónak találtam amikor volt párom, de sosem csaltam volna meg a párom.

Viszont most szakítottunk. Felkeressem a pasit aki tetszik? Vagy várjak még? Egyáltalán jó ötlet, ha én nőként kezdeményezek? Azért úgy vettem észre hogy a pasik nem nagyon szeretik ha nyúl viszi a puskát. Vagy igen?

2019. ápr. 26. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen,nyugodtan pasizz, de vigyázz, ne alázd meg magad. Elég ciki lenne ha nő létedre te keresnéd fel...Válogass azok közül akik téged keresnek fel.
2019. ápr. 26. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát eddig olyan keresett fel, aki kétgyerekes elvált apuka és az én apám is lehetne, szóval biztos nem. Illetve olyan, aki 2 fejjel alacsonyabb nálam. Ennyi egyelőre, társkeresőre nem szeretnék felmenni.
2019. ápr. 26. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Hogy te kezdeményezel valamilyen módon, az szerintem nem gáz, viszont lehet rossz benyomást keltene rólad nála, hogy 1 hete mentél még csak szét a pároddal.
2019. ápr. 26. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom te kezdeményezted a szakítást, és gondolom mivel már nem szeretted a párodat, tehát nálad már az érzelmi kötődés sem volt meg iránta. Következtetek...

Szóvalha ez a helyzet, akkor persze, hogy nem tapasztalsz semmi furcsát, mert nincs mit. Már sem érzelmileg, sem erkölcsileg nem tartozol az exedhez.

Más... Vonzónak meg bármikor tarthatsz bárkit, hiszen hűséget fogadunk, nem vakságot. Ez nem azon múlik, hogy kapcsolatban vagy-e éppen 😃

Illetve... 21. század van, nők, férfiak és egyebek is kezdeményezhetnek! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy rögtön leteperheted, de ha akarsz valamit, akkor tenned kell érte!

2019. ápr. 26. 19:28
 5/10 A kérdező kommentje:

4-es, a volt párom szakított velem, nem én.

Én szerettem volna rendbe hozni a kapcsolatunkat, de ő nem.

Köszönöm a válaszokat.

2019. ápr. 26. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is elvált vagyok három gyerekkel,miért kizárô ok?😁
2019. ápr. 26. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert pl.a kutya se akarja pesztrálni más kölkeit, meg eltartani téged hogy kifizethesd a gyerektartást a volt szukádnak😄
2019. ápr. 26. 19:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de jelenleg igen. :D Biztosan később nyitott leszek gyerekkel rendelkező jelöltre is, de most nem.
2019. ápr. 26. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha van instád, szívesen be követlek és rádirok ott ha van kedved.

29/F

2019. ápr. 26. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem eltartani?😂 jól jövedelmezô állásom van,amibôl vidáman nevelem egyedül a gyerekeim,és még gyerektartásra sem tartottam igényt😂
2019. ápr. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!