Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy héttel szakítás után máris meg akarok ismerni valakit? 28/N
1 hete szakítottunk a barátommal de máris van kiszemeltem. Illetve már akkor is vonzónak találtam amikor volt párom, de sosem csaltam volna meg a párom.
Viszont most szakítottunk. Felkeressem a pasit aki tetszik? Vagy várjak még? Egyáltalán jó ötlet, ha én nőként kezdeményezek? Azért úgy vettem észre hogy a pasik nem nagyon szeretik ha nyúl viszi a puskát. Vagy igen?
Gondolom te kezdeményezted a szakítást, és gondolom mivel már nem szeretted a párodat, tehát nálad már az érzelmi kötődés sem volt meg iránta. Következtetek...
Szóvalha ez a helyzet, akkor persze, hogy nem tapasztalsz semmi furcsát, mert nincs mit. Már sem érzelmileg, sem erkölcsileg nem tartozol az exedhez.
Más... Vonzónak meg bármikor tarthatsz bárkit, hiszen hűséget fogadunk, nem vakságot. Ez nem azon múlik, hogy kapcsolatban vagy-e éppen 😃
Illetve... 21. század van, nők, férfiak és egyebek is kezdeményezhetnek! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy rögtön leteperheted, de ha akarsz valamit, akkor tenned kell érte!
4-es, a volt párom szakított velem, nem én.
Én szerettem volna rendbe hozni a kapcsolatunkat, de ő nem.
Köszönöm a válaszokat.
Ha van instád, szívesen be követlek és rádirok ott ha van kedved.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!