Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha tudom, hogy jobban járna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom, hogy jobban járna valaki mással, akkor az miért nem elég jó ok szakításra?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy ezt az okot valamiért nem veszik komolyan, meg valami más magyarázatot keresnek mögötte, pedig tényleg csak ennyi. Ha én tudom, hogy neki hosszabb távon jobb lenne mással, akkor az miért nem elég? Vagy ő miért nem látja be, mikor egyértelmű?
2020. máj. 4. 10:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

Ne önző legyél, hanem ne legyél gyáva a saját érzéseid elmondani, ahelyett, hogy álszerényen fényezed magad, hogy csak jót akarsz neki. Gondold bele magad a másik helyébe. Te erre a szövegre higgadtan helyeselnél, sőt megköszönnéd a jótanácsot? Nem mérges lennél, hogy a másik azzal sem tisztel meg, hogy elmondja, miért nem akar veled lenni, ráadásul úgy gondolja, jobban tudja még nálad is, hogy mit érzel?

Ha már a sarkított verekedős a példa, akkor persze, hogy igaz, hogy jobban járna bárki mással, aki nem verekszik. De ez esetben is a helyes és őszinte felvetés ez lenne: "Én csak bántani foglak, és nem bírok változni érted sem, ezért elhagylak." Csak ehhez ugye be kell ismerni a saját hibáid, ezért nehezebb. Míg ha azzal jössz, hogy "Oh, nálam jobbat érdemelsz", ott megúszod a vallomást, sőt eltolva az arányt kidomborítod, milyen gondoskodó, sajnálatraméltó vagy, pedig mellesleg még okosabb is nála. Így érthető?

2020. máj. 4. 11:56
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
A hozzáállásodat látva lehet, hogy szegénynek tényleg jobb lenne mással. Én biztos, hogy nem bírnám idegileg, ha valaki folyton ezzel jönne, hogy "jobban járnál valaki mással", miközben én esetleg a belemet is kidolgoznám, hogy minden jól működjön kettőnk között. Amúgy nem hiszem, hogy egy felnőtt embernek szüksége lenne "megmondóemberekre", akik eldöntik helyette, hogyan is élje az életét. Ha szakítani akarsz vele, akkor szakíts, viszont ha értéktelennek tartod magad, akkor utána ne siránkozz, hogy mások is annak fognak tartani.
2020. máj. 4. 11:58
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha szeretnéd és vele akarnál lenni, akkor tennél azért, hogy te legyél az az ember, akit ő megérdemel. Így csak egy szar kifogás.
2020. máj. 4. 13:44
 24/26 anonim ***** válasza:
77%

De ezt, hogy kap nálad jobbat ezt nemtudod eldönteni az első pillanatban? Vagy legalábbis első fél órában?

Dehogyisnem. Csak azért az egodnak jól esik, hogy őt érdekelnéd, de pattinthatod. Na ez az undorító szánalmas.

2020. máj. 4. 15:28
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
#17 #19 Na mindegy, ezt inkább jelentettem, látom csak a provokáció a célja a kérdezōnek...
2020. máj. 5. 08:28
 26/26 A kérdező kommentje:
A kérdés ugyan semmire nem volt jó azon kívül, hogy felbosszantottam magam az emberek álszentségén, de legalább már tudom, hogy valahogy a kérdező (ez esetben az én) válaszait is lehet pontozni bizonyos kiváltságosoknak.
2020. máj. 13. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!