Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert faj massal latni? Miert nem tudom oszinten fogadni?
Figyelt kérdés
7 evig voltunk egyutt. Ez a 7 ev egy igazi hullamvasut volt. Illetve egy olyan kapcsolat, amiben ha egyutt voltunk egymas agyara mentunk, mikor kulon voltunk megorultunk egymas hianya nelkul. Egyszer megcsalt, ott hagyott eletem legnehezebb pontjan. Ezutan eltelt 5 ev. Akkor kezdett tudatosulni bennem, hogy nem mukodik ez az egesz, mikor elkezdtem mas ferfiakat megnezni. Egyetemen tobb pasivel is megismerkedtem es tetszett ez az egesz. Volt is 1 srac akivel kozelebb kerultem, de mivel volt baratom nem tortent semmi. Es ez erzes egyre erosebb lett. 1,5 evig volt igy. Vegul szakitottunk vegleg (elotte is sokszor szakitottunk mar) egy ideig jo volt. Most megis azt erzem hiba volt. Viszont oszinte leszek, nem latom benne a ferfiat. Nincs az az erzes bennem, mikor setalunk az utcan, hogy na o az en parom. Buszke vagyok ra es a kapcsolatunkra. Hogy lehet hogy ezek vannak bennem de ennek ellenere megis rossz latni, hogy massal ismerkedik. Ego? Ragaszkodas? En kezdemenyeztem a szakitast. Ezert sem ertem.2020. jan. 31. 07:13
1/2 anonim válasza:
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és hagyd gyógyulni magad. Ha jól értem, középiskolás korban kezdődött gyerekszerelem ez. A legtöbb ilyen nem éli túl az egyetemi éveket, de nagyon mély nyomot hagy az emberben. Ne keverd össze ezeket az érzelmeket az igazi felnőtt szerelemmel.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen kozepiskolas korunkban kezdodott. Eppen ezert is volt ennyire nehez elengedni, hiszen vele eltem at mindent. Viszont erzem belul, hogy nem o az igazi. Legalabbis ez a kapcsolat ellaposodott, mondhatni kihult. Csak tenyleg nem ertem, mikor vele voltam azon gondolkoztam, hogy o milyen jol nez ki, jaj ot is de megismernem. Most hogy itt a lehetoseg, visszavagyok. De tudom,ha ujrakezdenenk nagyon kicsi ideig jo lenne, de amin gondolkozok nem valtozna.
2020. jan. 31. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!