Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készüljek fel a szakításra?
Távkapcsolatban vagyok a pasimmal. Elegem van abból hogy egy nővel állandóan csetelget aki állítása szerint belé van zúgva (a pasimba) Nyilván más lenne a szitu ha ez a hölgy egy régi barát vagy nem akarna semmit a pasimtól de itt más a helyzet állítása szerint.
Gondoltam hogy felhozom neki ezt a témát és hogy mennyire zavar engem, mert már nem egyszer érzékeltettem vele de nem vette a lapot. De ha nem tiltja le a nőt, vagy nem tesz végleg pontot a vele való cseverészésre én szakítok vele mert ez megöl legbelül.
Nagyon vonzódom a pasihoz és nagyon szeretem, túl sok a közös emlék. Ez az ami visszatart és félelmet kelt bennem a szakítástól. De az utóbbi időben egyre inkább azt éreztem, hogy nem vesz engem komolyan, és a bizalmam is egyre fogy iránta. Ami nem csak engem öl meg hanem az egész kapcsolatunkat.
Minek írsz ki kérdést, ha a véleményemet nem fogadod el és lepontozol? Meg is érdemled, hogy megcsaljanak, mert nagyon buta vagy részletezem miért :
Nem bízol a "barátodban"
Bele mész távkapcsolatba
És ahelyett, hogy a barátoddal megbeszélnéd, inkább idegeskedsz és tőlünk kérdezel buatságokat..
Te tudod, hogy neked m i a szakíto ok. Amikor együtt vagytok,m akkor veled foglalkozik?
Ne is foglalkozz abraátoddal, majd fog olyan lányt találni , aki megbízik benne, jobbat érdemel nálad. Te pedig pontozz le , tegyél fel újabb buta kérdéseket, és készülj aszakításra mert ezekhez értessz a legjobban! Miss Idióta!
Igazad van, nem vesz téged komolyan. Távkapcsolatban ez van, vagy elfogadod, hogy nem hűséges, és szórakozz te is, vagy bele se kezdj! A többség akkor se képes hűségre, ha minden este melléd bújva alszik.
Bizalom nincs, a pasid másik nő felé nyitott, a kommunikáció gyatra. Ezt itt kell befejezni, mindenféle célozgatás helyett.
48%-os, a lepontozást tőlünk kaptad, mert hülyeséget beszélsz.
Kérdező, tedd meg, aztán sírdogálj picit. Mindig jusson eszedbe, hogy az érzelmi megcsalás is megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!