Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom, hogy jobban járna valaki mással, akkor az miért nem elég jó ok szakításra?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy ezt az okot valamiért nem veszik komolyan, meg valami más magyarázatot keresnek mögötte, pedig tényleg csak ennyi. Ha én tudom, hogy neki hosszabb távon jobb lenne mással, akkor az miért nem elég? Vagy ő miért nem látja be, mikor egyértelmű?2020. máj. 4. 10:14
1/26 anonim 

válasza:

Ez a tipikus “jobbat érdemelsz nálam” duma nagyon unalmas már..
2/26 A kérdező kommentje:
Csak attól még, hogy unalmas, még igaz.
2020. máj. 4. 10:20
3/26 anonim 

válasza:

A kérdésre válaszolva: lehet, hogy több értelme lenne annak, ha inkább arról beszélnél, ami téged zavar egy kapcsolatban, ami neked nem jó. A barátod helyett nem tudod te eldönteni, hogy neki mi elég s mi nem, ezt ō érzi... Tehát ez nem ilyen egyértelmū, de amúgy sincs megindokolva, hogy ezt miért gondolod így....
4/26 anonim 

válasza:

Szerintem is nagyon unalmas.. Nyílván nem veled lenne, ha jobbat vagy mást akarna
5/26 anonim 

válasza:

Mert hiába lehet szerinted igaz, nem ezért szakítasz, hanem mert te nem akarod őt (mindegy, miért). Ez olyan mártíros önfényezés, hogy pedig te még szakításkor is csak jót akarsz neki. Mondd el a saját érzéseid (pl. nem vagyok szerelmes, vagy nem vagyok annyira szerelmes, hogy változtassak bármin kettőnkért, legyen az félelem vagy kényelem vagy jövőkép), ne azt, hogy szerinted mi lenne a jobb neki. Példaként, ha ő a körtét szereti, hiába ajánlgatod, hogy egy almával szerinted jobban járna. Azt hagyd meg neki, hogy eldöntse, és akár hibázzon, már nagyfiú/nagylány.
6/26 anonim 

válasza:

Bármi elég jó ok viszont az nevetséges, ha te akarod megmondani, hogy másnak mi a jó. Szakíts azért, ami neked nem felel meg!
7/26 A kérdező kommentje:
Tipikusan azokat az előre megírt paneleket kapom, amikre jobbára kíváncsi lettem volna, hogy miért gondolják sokan.
Meg látom páran a moderátort is dolgoztatják.
Pedig a lényeg tök egyszerű, ha én vagyok az érettebb, mert én jobban látom a kettőnk jövőjét, illetve annak hiányát, ami miattam nem fog menni, akkor nem értem, hogy ezt a valós okot, hogy mással jobban ellenne miért nem hiszi el?
2020. máj. 4. 10:30
8/26 anonim 

válasza:

Szerintem inkább úgy néz ki a helyzet, hogy TE nem tudsz vele hosszabb távon együtt lenni, és átfordítod az egészed abba, hogy szerinted ō....
Mit jelentsen az, hogy “jobb lenne mással”? Konkrétan gondolsz valakire? Szerinted van más a képben? Vagy szerinted olyan könnyū kilépni egy jó kapcsolatból és “jobbat” keresni..
9/26 anonim 

válasza:

#8 Már bocs, de ha konkrétan nem is írtál okot, hogy miért gondolod így, akkor miért lenne egyértelmū a válasz?xD Te is ilyen tipikus “nekem mindenbe igazam van, magyarázkodnom se kell” ember vagy, pedig semmi kézzel fogható érvet nem írtál le, erre most mit mondjunk....
10/26 anonim 

válasza:

Még egyszer: nem vagy isten. Lehet hogy neki az élettől pontosan arra a pofonra van szüksége, amit azért kap majd, mert veled maradt. Nem lehetsz ennyire lenéző, hogy te mindent IS jobban tudsz. Akkor meg minek jöttél vele össze? Ráadásul többesszámban említed az embereket, tehát úgy tűnik ez nem egy darab konkrét eset, hanem általánosság. Ha mindenki jobbat érdemel nálad, kíméld meg magad inkább az emberiségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!