Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Másnak is eszébe jut az exe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is eszébe jut az exe?

Figyelt kérdés
Mostanába sokat eszembe jut az exem. De főleg a régi házunk és hogy miket csináltunk együtt. Lassan 2 éve hogy szakítottunk elég csúnyán. Sehol nem látom mert mindenhonnan tiltottuk egymást. Tovább is léptünk, neki is van párja és nekem is. Mégis mostanába újra gondolkozok rajta. Pedig hónapokig nem is gondoltam rá. 9 hónapot voltunk együtt, de gyerekkorom óta ismertem.
2020. ápr. 28. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Nekem az egyik gyakran, ő volt életem legjobb nője,ami a külsejét illeti persze. Mivel házivideókat is csináltunk, amire még manapság is kiverem néha, ezért gyakran eszembe jut.
2020. ápr. 28. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
6 évet éltünk együtt, 9 éve szakítottunk. A mai napig is gyakran eszembe jut, álmodok is vele rendszeresen. Neki már van egy lánya, nekem azóta normális kapcsolatom sem volt. Azt hiszem velem van a probléma :D
2020. ápr. 29. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

5 évet votunk együtt, azt hittem, hogy ő lesz a feleségem.

Az első 2 évben gyakran eszembe jutott, aztán elkezdtem tudatosan leépíteni, töröltem a közösségi médiában, töröltem azokat a barátokat, akik inkább az ő barátai voltak, nem beszélünk, nem keresem.

Azózta inkább csak akkor jut eszembe, ha konkrét sztori van, de nem godnolok rá, nem nagyon jut eszembe.

Én azt gondolom, hogy az segít, ha tudatosan megpróbálsz túllépni rajta, amíg naponta rajta pörögsz, addig nem megy. Nyilván ez nem egyik napról a másikra következik be, de nagyon jó érzés volt észrevenni először, hogy bakker, hetek óta eszembe sem jutott.

2020. ápr. 29. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak ex szexpartnereim voltak a komoly kapcsolatom előtt. De van köztük kettő férfi, akikre elég gyakran gondolok maszti vagy szex közben.
2020. júl. 3. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Másfél évig voltunk együtt. 2 éve szakítottunk. Most vann egy 1 éves kapcsolatom. De rendszeresen gondolok az exemre, mivel le vagyok tiltva neki mindenhonnan és el is költözött így sokmindent nem tudok róla, csak, hogy van egy jóval idősebb pasija már egy jó ideje...

Számomra túl romantikus és perverz volt az a kapcsolat, hogy elfelejtsem. De talán jobb, ha többé nem látom, mert úgy is sérülés lenne belőle!

2020. júl. 4. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!