Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjam el neki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki azt hogy valószínűleg terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vasárnap szakított velem exem. Utoljára két hete jött meg de csak egy napig volt meg. Akkortájt hánytam is. Ezekről tud az exem. Viszont nem merem neki elmondani hogy most csinaltam egy terhessegi tesztet ami pozitiv lett . 😕 Tegnap ejszaka beszeltunk utoljára. Ha most irok neki azt hiszi hogy csak ki akarok bekulni.. kepes kitalalni hogy kamuzok.. Mit tegyek? Mindenkepp el szeretnem neki mondani
2020. ápr. 22. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Mondd el neki, de szerintem nem fogja elhinni, hogy tőled van, nem fogja ezt felvállalni veled. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, ez nagyon nehéz időszak lesz neked. Most nem tudom, hogy egyáltalán vállalnak-e abortuszt. :/
2020. ápr. 22. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj előtte majd még egy tesztet.

Ja, és ez nem terhességi kérdés?

2020. ápr. 22. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha te őszintén leírod neki, akkor te már megtetted amit meg kellett. Ezt ne hagyd annyiban mert ha tényleg terhes vagy, az az ő felelőssége is. Mindenképp írj neki.
2020. ápr. 22. 22:58
 4/4 Rockarc ***** válasza:
100%

Hat en tenyszeru lennek. Eloszor leszogeznem, hogy vege mindennek, nincs visszaut. Masodszor meg kapja ossze magat, mert apa lesz, van par honapja gondolkodni, hogyan akar resztvenni a gyerek eleteben. Kezdesnek ennyi megteszi, a tobbi a reakciojatol fugg.

44F

2020. ápr. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!