Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tömören:

Beteg vagyok, anyáméktól annó elszöktem(1éve) hogy a barátommal legyek. Elvesztettem mindenkit de nem zavart mivel a szerelmem velem volt...erre...két hónapja párom közölte hogy nem szeret...vagy is nem szerelmes. Bennem egy világ omlott össze...most is szenvedek. Nem tudom mi legyen..ugye amíg korona vírus baj van adig páromnál maradhatok...de utánna el kell mennem...

Nem tudom mit csináljak, egyedül nem fogok tudni boldogulni..

A családomra meg nem számíthatok mivel kitagadtak...

Valakinek valami ötlet?

21L Pest megye

2020. ápr. 19. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze , mint ahogy nagyon sokan csinálják , albérletbe mennek, rengeteget dolgoznak.
2020. ápr. 19. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel indokolta a döntését a fiú? Megmondta? Változtass, ha lehet...
2020. ápr. 19. 19:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es...annyival indokolta hogy nem szerelmes....ennyi...

Ezzel szakított kb hogy közölte nem szerelmes...

2020. ápr. 19. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondott igazat, hiszen eddig szerelmes volt. Vagy mégsem volt? Eddig ezt nem tapasztaltad? Nem volt valami jel, vita, ami ezt váltotta ki? Gyanús nekem az eset. Nem jár egyenes úton...
2020. ápr. 19. 19:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Nálunk viták szinte nem voltak soha, sőt nagyon is jól elvoltunk. És mindig hangoztatta hogy szeret. Kb december óta kicsit másabb lett de még akkor is oké volt minden...aztán meg bum

Közli hogy már nem szerelmes...

2020. ápr. 19. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
kitagadott a családod? Betegen? Biztos ez? Azért én megkérdezném ezt...
2020. ápr. 19. 20:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Biztos...mivel csak úgy eljöttem es nem az ő akaratuk szerint cselekedtem...

Es igen ki vagyok tagadva

2020. ápr. 19. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom, hogy a kérdező a betegséget arra értette, ami vele történt, azaz beteg abba, hogy a fiú nem szereti.

Ami a kitagadást illeti.

Kedves Kérdező! Ez papíron történt, vagy szóban, vita közben? Ha szóban, az érvénytelen. Az örökségből való írásban tett kitagadás más tészta, de az, hogy szüleid engedélye nélkül elszöktél otthonról, az nem ok az örökségből való kitagadásra. Már csak azért sem, mert már ekkor nagykorú voltál, szabadon dönthettél a sorsodról és lakhelyedről. Ehhez nagyon komoly okok kellenek.

Nincsenek rokonaid, akik befogadnának, legalább ideiglenesen?

2020. ápr. 19. 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a szüleidnek, hogy olvassanak utána a rokontartás fogalmának. Mert nem csak a fiatal köteles az idősebbet eltartani ha az az ő megélhetését nem veszélyezteti, hanem a szülő is a gyereket. Igen komoly indok (drog, prostitúció, erőszak) kell ahhoz, hogy kirakhassanak a házból. Ha ez csak így működne elég sokan lennénk utcán.
2020. ápr. 19. 22:22
 10/10 A kérdező kommentje:

8 éve vagyok daganatos beteg...arra értettem hogy beteg vagyok.

Plusz a szüleim meg a rokonaim mind elfordúltak tőlem mert nem azt csináltam amit ők akartak.

2020. ápr. 19. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!