Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A 2 évig tartó kapcsolatom úgy tűnik, most végleg a végéhez ért. Még nem ért véget, de minden nap csak közelebb vagyunk hozzá. Én csak sírok, és szenvedek, de már nem próbál meg megvigasztalni. Lehet, már én sem akarnám folytatni.hogy legyek egy olyan emberrel, aki vigasz helyett csak annyit mond, hogy "Szedjem már össze magam"?!
Nem tudom, mi lesz ezután, rajta kívül kb senkim sincs. Nem tudom, hogyan folytasson tovább az életem,végképp nem maradt semmi értelme.
2020. márc. 17. 17:35
1/3 anonim válasza:
Szóval már sajnálatból van veled.
Mi lenne?
Minden megy tovább mint mindenkinek, az embernek dolgoznia kell, kell pénz, kell a számlát fizetni kell hol lakni, kell ételt venni, (most per pill nem) de lehet menni sportolni , társaságba járni szórakozni kirándulgatni és ismerkedni.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Az élet nem áll meg. Tudom, baromira tud fájni, de annyi minden más van az életben, ami leköti az embert! Ebbe kapaszkodj a nehéz időkben. Ha téged az kapcsol ki, hogy futsz tíz kört, vagy rendbe rakod a lakást, vagy rendezed a ruháidat, akkor csináld!
3/3 anonim válasza:
ha utánaolvasol, legtöbb esetben 2 éves kapcsolat után lesz vége a kapcsolatoknak. Mert ez az időszak az, amikor kicsit halványul a szerelem lángja, nem elmúlik, csak szakadozik a rózsaszín köd. Hát ez az az időszak, amikor el kell kezdeni összecsiszolódni, mert eddig más mozgatta a kapcsolatot. Most kell leüljetek, nem kétségbe esve, és elmondjátok egymásnak, vagy te neki, hogy szereted, nehéz, de vele akarsz élni, vele akarsz lenni, legyetek túl EGYÜTT ezen az időszakon, nem egyszerű, de a szeretetért, a szerettedért megéri, lehet pont ezt érzi mint te, ne menjetek el egymás mellett, harcoljatok magatokért, és utána minden annyira simán, magától értetődően fog menni, de ne dobjátok most ezt el. Hallgasd meg a másikat és hallgasson meg ő is. Hidd el, így kezdődik, egy életre szóló kapcsolat :). Tapasztalat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!