Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen betegség egy párkapcsolaton belül?
Folyamatosan ajnároz a (párom/voltpárom) mindennel ellát, állandóan vásárol, mindig énekelve űvöltve kirohan hogy Ő mennyire Szeret. Szinte egésznap ezt nyomja szünetnélkül, hogy milyen nagyon szeret. A világ végére is elvinne kocsival ha akarnám.
De a komoly dolgokba k@ss a nevem, mindennek mindíg úgy kell lennie ahogy Ő akarja, semmibe bele ne szóljak.
Pl. most 2 napja eltűnt, mert tudta, hogy gáz ahova megy és nincs ott neki mit keresni. (Soha nem fogtam vissza, csak ha ilyen programra menne, mert Rá nézve veszélyes).
Szóval egy pillanat alatt a hatalmas szerelemből vált, ha valami kompromisszumra kéne jutni, és ilyenek
-jobb lenne ha haza mennél
-egyedül jobb lesz neked
-nem lehet erre jövőt építeni
-hogy vegyelek így feleségül ha ilyen vagy?
-miközöd hozzá, hogy mit csinálok?
-mindig az van amit te akarsz
-mindig mindent kikövetelsz magadnak
-mindíg én engedek
-beteg vagy
-menj orvoshoz
-azt csinálok amit akarok
-stbstbstb
Erre én jó, beszéljük meg, nincs semmi baj, ne haragudj! Annak reményében persze, hogy másképp lesz, de soha nem lesz másképp.
Szerintetek ez a pasi beteg? Vagy mi baja van?
Köszönöm a válaszodat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!