Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú párkapcsolaton hogyan lehet túllépni?
Egyszerűen nem is tudom, hogy lehetne lezárni. Még akkor sem, ha én akartam, akarom, hogy vége legyen. Egyszerűen hihetetlen hogy nem lesz már az életem része. Persze nem vagyok 100 százalékig boldog vele, vannak részemről bigalmatlansagok, kisebb nagyobb hazugságok, amikkel ezt eljátszotta, de kajakra végem 😔
Vannak ennek fokozatai? Hogy úgy szakítunk, hogy eleinte nem találkozunk, de azért írunk még magunkról egy két általános dolgot, csak kivéve azokat nem hogy szeretlek, stb?
Én már csak a puszta hiányába is belehalok, aki 6 évig az életed volt, megha összeköltözés, gyerek nélkül is, stb....
Mit lehet tenni? 22L
Fogod magad, és túllépsz.
Ha nem vagy rá képes, akkor nem vagy elég tudatos. Meditációt, jelenlétet javaslok.
Honnan tudom, hogy biztosan el kell engednem?!
És ha egész életemben marad bennem, egy "mi van ha"??? Ha együtt maradunk?
Annyira sajnállak, nagyon nehéz lehet most... kétféle ember van szakítás után: aki mindenfele kapcsolatot meg akar szakítani rögtön, és akinek kell ez az átmenet, ahogy te is írtad. Nos előbbit a volt baratom alkalmazta, utóbbit pedig én szerettem volna... én is úgy ereztem, hogy könnyebb lenne utána még beszélni, hiszen nem válik így teljesen idegenne, no meg egy kicsit az egomnak is jot tett volna, ha tudom, hogy ő is szenved, nem csak én... nekünk lassan 5 hónapja, hogy vége, még most is nagyon nehéz sokszor, főleg, hogy semmit nem tudok róla, teljesen elhatárolódott tőlem. Valaki így dolgozza fel, valaki úgy.
Legbelül most is várom, hogy jelentkezzen, de így 5 hónap után annyit tudok csak mondani, hidd el, jobb, ha nem tartjátok a kapcsolatot. Iszonyatosan felkavarna, ha most írna.. ez az egyik. A másik, ha átmenettel fejezitek be, borzasztó sokáig fog húzódni ez az egész.
Ez az én véleményem..
Az a baj, nagyon szeretem őt, és ő is engem 100%-ig. Viszont ésszel belatom, hogy kb nem illunk össze, nem egyforma az intenzitásunk, a romantika, a probléma megoldás, stb. Rengeteg jó tulajdonságom lett általa, ne érts félre. De... Amit ő ad 100 %ot, az az én vetületemben lehet hogy csak olyan 60,ugy érzem. Tehát mikor vele vagyok, megfordul a fejemben, hogy mással lehetne jobb, akárcsak bizalom, akár humor, akár érdeklődés téren.
De rettegek attól, hogy van még olyan lehetőség bennünk, amit nem használunk ki.
😔 Igazad van, az élet, Isten, dobna egy újabb esélyt.
Tényleg nagyon szar ez... csak nem tudom. Ha már megfordul a fejedben, akkor mi értelme benne maradni? :/
Én ugyanígy voltam, mint te. Ereztem, hogy valami nem stimm, de imádtam és nem akartam otthagyni. Pár hónap múlva, ő szakított velem. Ha ő nem teszi meg, valószínűleg mindig benne maradtam volna, nem lettem volna elég erős. Ha te nem teszed meg, elobb vagy utóbb fel fog tűnni neki is, hogy megvaltoztal fele tudat alatt. És meg fogja tenni ő.. és ez teljesen független attól, hogy szeretitek egymast vagy nem
Egy trükk:
Képzeld el a külsőre (második)legideálisabb embert a kislábujja körmééig. Arra figyelj: ne legyen teljesen ez az elképzelt személy olyan mint az exed.
Utána szedd össze,mi az amit a másik nem adott meg és vágysz rá.
Utána már csak meg kell keresni a sötétszőke herceget a törtfehér lovon.
Nekem ez segített.
Köszönöm Mindenkinek ❤️
Neked is nagyon rossz lehet, kedves Második, el se tudom képzelni 😔 Karácsony, ünnep, stb egyedül 😔 van családod? Barátnőid? Nekem eléggé csak a párom volt egyedül, és én is neki, semmi nagy haverok, stb... És őt is megérinti, de azért annyira nem kaparkozik, csak kivae, nyugodtan, írja, hogy hiányzok, hogy nem tud elengedni, nem csinált semmi rosszat, stb... De én is érzem, hogy valami nem stimmel, nincs meg felé a bizalmam, amikor vele vagyok se érzem már, hogy az a világ legjobb helye jelen pillanatban... Pedig ő megtett értem mindent, de voltak ügyei, és ezen nem tudok túllépni.
Engem másfél hónapja dobott ki barátom egy 1 éves kapcsolat után. Mi előtte kvázi tinikorunk óta barátok voltunk vagy 5-6 évig, aztán összejöttünk. Akkora óriási szerelem volt az első fél évben, amiket az ember a filmekben lát. Soha nem voltam még ennyire szerelmes. De mi se működtünk. Elmúlt a nagy lángolás és kitisztult, hogy totál más a jövőképünk, a személyiségünk se passzolt annyira, mint gondoltuk.
Baráti elválásunk volt, ő dobott ki hivatalosan, de már én is éreztem, hogy nem jó ez így. Csak én sose léptem volna meg ezt a dolgot, mert ragaszkodó és kapcsolatfüggő is vagyok (de dolgozok már rajta).
Irdatlanul hiányzik. Néha utálom, néha haragszok rá, néha sírok érte, néha a szívem beleszakad. Ezek kavarognak bennem 6 hete.
Nekem is jött a "mivan ha?" meg a "később még összehozhat minket az élet, ha felnőttünk egymáshoz" stb... felesleges ezeken kattogni.
Sz*r lesz még jó darabig, én 1 év kapcsolat után azt érzem kitépték a szívem, fogalmam sincs neked miylen lehet. Bár nálunk közrejátszott a sok sok évnyi barátság, most 1x beszéltünk amióta szétmentünk. Elvesztettem egy régi barátomat és a páromat is. De jobb ez így, ha írogatna, belehasadna a szívem. Múltkor kérdezte, hogy hogy vagyok, napokig vele álmodtam emiatt újra.
Elfelejteni sose fogom, mert túl sok ideig volt az életem része (és sajnos még lesz is, mert közös baráti társaságunk van, és egyikőnk se akar "eltűnni", nem is akarom hogy egy szakítás miatt valaki kiessen) szóval idővel megkell szoknom, hogy újra csak ismerősök vagyunk. K**vára fog fájni.
Kitartást kérdező, én elkezdtem edzeni, a munkámba fektetni minden koncentrációm, minden hétvégén barátnőzök vagy kocsmázok a srácokkal, így könnyebb. Éjszakánként a legnehezebb.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!