Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú párkapcsolaton hogyan lehet túllépni?
Egyszerűen nem is tudom, hogy lehetne lezárni. Még akkor sem, ha én akartam, akarom, hogy vége legyen. Egyszerűen hihetetlen hogy nem lesz már az életem része. Persze nem vagyok 100 százalékig boldog vele, vannak részemről bigalmatlansagok, kisebb nagyobb hazugságok, amikkel ezt eljátszotta, de kajakra végem 😔
Vannak ennek fokozatai? Hogy úgy szakítunk, hogy eleinte nem találkozunk, de azért írunk még magunkról egy két általános dolgot, csak kivéve azokat nem hogy szeretlek, stb?
Én már csak a puszta hiányába is belehalok, aki 6 évig az életed volt, megha összeköltözés, gyerek nélkül is, stb....
Mit lehet tenni? 22L
Kedves 21L!
Nagyon sajnálom, hogy te is ezt érzed. 😔 Köszönöm, hogy leírtad. Még egyelőre most nem is annyira rossz... Már kisírtam magam a hétvégén... Plusz még a "kezemben van a lehetőség", hogy meggondoljam magam. De mondtam neki, ne írogassunk, se szépet, se semmit, hétvégén személyesen zárjuk le, a holmikat kicserélve.
Nem akarok ellágyulni, viszont mérgesen se lezárni. Úgy gondolom, tiszteljük meg a 6 évet, a szép emlékeket, de lássuk be, nem illünk össze. Remélem, ő is ilyen hullámhosszon lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!