Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudok túllépni rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok túllépni rajta?

Figyelt kérdés

Az előzmény annyi, hogy beleszerettem a legjobb (volt)lány barátomba. 2-3 hónap után valahogy sikerült bevallani neki. Mint kiderült ő is érzett valamit irántam. Kb egy hónap után visszament az exéhez, mert már túl sokat megéltek együtt, bár szeret engem és vonzódik hozzám. Az volt a kikötése, hogy maradjunk barátok.

Bele mentem, az elején komolyan is gondoltam, hogy maradhat valami a baratsagunkból.

Az a helyzet, hogy kétszínű vagyok vele. Mindenbe melléállok, segítek amiben csak tudok, de csak azért mert tudom, hogy vissza fog még jönni (már nem megy jól a kapcsolatuk, féltékeny ha más lánnyal beszélek), hogy mégis szeretné köztünk a dolgot és el tudjam küldeni.

Tudom, hogy gyerekes és néha úgy érzem, hogy egy féreg vagyok, de nagyon mély sebeket ejtett rajtam. Egyszer azt érzem nem ezt érdemli máskor pedig fűt a bosszú.

Hogy tudnám kiölni magamból ezt az érzést? Az nem opció, hogy ne találkozzunk. Ha beszélni nem is, de találkozni elkerülhetetlen.

19 és 20 évesek vagyunk

F.

2019. dec. 13. 01:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem foglalkoznál vele? Ezzel a bosszúval csak saját magad mèrgezed. Azzal, hogy rajta akarsz csapni, saját magadon is fogsz. Legjobb lenne ha lezárnád magadban, ès tovább lèpnèl.
2019. dec. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!