Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exfüggőség! Valaki találkozott ezzel a "betegségggel" már? Esetleg valaki aki "kigyógyult?
Volt egy kapcsolatom, ami öt évig tartott. Fiatal voltam és nagyon szerelmes. Már több éve, hogy kimondtam a végszót, de időnként felbukkan az exem, hogy ő velem akar élni együtt, boldogan stb. - Ez akkor jellemző, amikor a jelenlegi barátnőjével összevesznek.
De nem én vagyok az egyetlen, akit ilyenekkel zaklat. Megalkottam az exek szolidáris egyesületét és ráírtam az összes volt nőjére, akiről tudomásom volt, mindenki ugyanerre panaszkodik, hogy zaklatja őket ezen viharos időszakokban.
Sajnos az utóbbi hónapokban megszaporodtak a megkeresések és egyre durvábbá válik a dolog. A múlt héten három napon keresztül állt a házam előtt kocsival egészen estig.
Nem akarok se magamnak baj, se neki, mert nem vagyok szemét, de kezd kicsit kényelmetlen lenni. Ha összejövök valakivel, esetleg ideköltözik a jövendőbelim, akkor nem akarok azon aggódni, hogy az exem mikor rakja ide magát szerelmet vallva.
A költözés és a telefonszámcsere nem használ csak ideig óráig.
Ha valaki esetleg volt ilyen cipőben, mint ő, szívesen meghallgatnám, hogy mivel sikerült ebből az állapotból kijönni, vagy mi az ami hatott rá, hogy abbahagyja ezt a beteges függni akarást.
Ha lesz pasija, mondhatja neki ezt, de a jelenlegi storyban "ha" szerepelt, így nem túl időszerű ez a szájbarágott mondat.
Kérdező: Mit reagál ha elutasítod?
Nem félek én tőle, csak idegesítő és más dolgom is van, mint kontroll alatt tartani.
A kérdés nem az volt, hogy jelentsem-e fel, hanem az, hogy miként lehet ebből az állapotból kizökkenteni. Tartósabb és hálásabb megoldás, mint a feljelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!