Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintek gáz, hogy az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintek gáz, hogy az exemmel közös képeim vannak a telefonban illetve Instagrammon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még egyelőre egyedülálló vagyok, fél éve szakítottunk, de elgondolkodtam valamin. Telefonomban elég sok közös képünk van amit mindenképpen szeretnék megőrizni mert sokat jelentett nekem az elmúlt három év, illetve még szeretem is (ő szakított velem).

Az instagrammon is van pár közös képünk, ami nyilvános, nem nehéz levágni, hogy együtt voltunk.

Szerintetek ez gáz lesz majd randizás szempontjából? Ti hogy viszonyulnátok ehhez?

25/F

2020. ápr. 19. 13:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos baromi ritka (ezek szerint), de létezik ám olyan is, hogy valakivel az ember normálisan válik el. Már nem olyan, elmúltak az érzések, stb megbeszélitek és továbbléptek. Na akkor mi van? Egyáltalán nem adja magát, hogy az ember azonnal mindent fel akarjon számolni."

Hááát... :D Szóval ha valakivel barátságban váltál el, akkor tök okés ha fenn vann rólatok egy smárolós kép, vagy hogy fekszetek a fűben összebújva, vagy egyéb ehez hasonló giccses, szerelmes dolog. :D

2020. ápr. 19. 16:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A közös képeket szerintem azért illene letörölni, főleg ha meg van jelölve rajta, mert egy alakuló kapcsolatot alááshat. Mondjuk valaki érdeklődik az exed iránt, rákeres a nevére és kidobja a ti közös szerelmes képeteket. Mit gondol az illető? "hű, lehet hogy a Pistinek van csaja, csak titkolja előlem? Hű, hazudott nekem?" Aztán az exed meg magyarázhatja el, hogy ja hát a volt barátnőm nem törölte le... Plusz ennek tükrében az új alakuló kapcsolat teljesen jogosan kezdhet aggódni, hogy mi van, ha még nincs teljesen lezárva a kettőtök kapcsolata. Aztán ha ők is raknak ki közös képet, de pár kattintás után meg ott van a tietek? Számomra ez rohadt fura.

Meg én az előttem szólókkal nem értek egyet. Szerintem is jó emlék a régi kapcsolat ha nem haragban ért véget és nem kéne teljesen kikukázni, na de nem a képek jelentik az emlékeket. Vagyis, nem tudok más nevében nyilatkozni, de az én telefonomon az aktuális párjaimról vagy félpucér, vagy hülyülős képek vannak csak. Nem fogok nézegetni egy olyan képet amin az exem póló nélkül ugrál és idióta fejet vág. Ez nekem elég gáz lenne, ez egy olyan belsőséges viszonyt feltételez, ami már nem áll fenn. Számomra ez nem lenne oké. És különben is, ha emlékezni akarok, akkor arra fogok emlékezni, hogy miket csináltunk együtt. De amúgy sem igazán szeretek nosztalgiázni, mert a jelen szinte kivétel nélkül jobb, mint a múlt :D

2020. ápr. 19. 16:50
 23/24 Bellatrix:3 ***** válasza:
66%

Én pl soha senkire nem keresek rá Fbon és magasról letojom, hogy kinek milyen képén van megjelölve. A Fbja mindenkinek személyes szerintem sose nézek bele csak ha megmutatják amúgy meg nem érdekel ki kivel mit beszélget és ki hol van megjelölve amikor nem voltunk együtt. Amúgy meg a képek alatt írja, hogy mikor került ki és inkább kérdezz rá mint kombinálj már az elején. Plusz szerintem egy kapcsolat alapból úgy tud működni, hogy nem félek feltenni egy kérdést és lehetőleg őszintén lehessen beszélni az illetővel mindenről.

Mindenki úgy csinálja ahogy neki kényelmes és jó.

2020. ápr. 19. 17:40
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek 99%-a ránéz a facebookjára annak, akivel randizni készül. Ha itt exes képek vannak, akkor minimum az emberek 50%-a el sem megy a randira. Én már több olyat láttam, hogy végiggörgettem az illető idővonalán és 5 perc alatt 5 exet láttam. Eléggé kiábrándító volt... Nyilván ez azoknál még szembetűnőbb, akik alig raknak fel képet, ezért szinte azonnal az exet látod az idővonalon. Én nagyon gáznak tartom, szerencsére nem sok ilyenhez volt szerencsém, mert mindig olyannal randiztam, aki tovább lépett már a múltján.
2020. ápr. 19. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!