Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek gáz, hogy az exemmel közös képeim vannak a telefonban illetve Instagrammon?
Sziasztok!
Még egyelőre egyedülálló vagyok, fél éve szakítottunk, de elgondolkodtam valamin. Telefonomban elég sok közös képünk van amit mindenképpen szeretnék megőrizni mert sokat jelentett nekem az elmúlt három év, illetve még szeretem is (ő szakított velem).
Az instagrammon is van pár közös képünk, ami nyilvános, nem nehéz levágni, hogy együtt voltunk.
Szerintetek ez gáz lesz majd randizás szempontjából? Ti hogy viszonyulnátok ehhez?
25/F
Szerintem sem jó. Én lementettem egy mappába a számomra fontos fotókat, üzeneteket. De a telefonomról kitöröltem.
Nekem kicsit gáz lenne, h. ha szakítok vlkivel, akkor az illetőnek még kint lennének később is a közös fotóink..Főleg, ha már eltelt pár hónap.
Gáz. Én nem járnék olyannal, akinek még az exével vannak közös képek nyilvánosan, mintha még együtt lennétek.
Képet megtartani emlékbe nem gáz. Mentsd le őket vhova és akkor meg tudod őket őrizni.
Elég sok hülye válasz érkezett.
Nem gáz.
Mi 3 éves kapcsolat után szakítottunk, ha úgy tetszik ő velem, de az utolsó 1 évben már nehezen viseltem a gondolatát, hogy közös jövőnk legyen hosszabb távon is.
Mégis egy 2 éves folyamat volt, mire lassan leépítettem a vele közös múltam kézzelfogható emlékeit.
Igazából utóljára még jól meg is bántott, nem tudom szándékosan-e de nem számít.
Nem akartam már vele lenni, és őszíntén nagyon jól esett, ahogy az első fájdalmas időszak után, végre levegőhöz juthattam.
Mégis a vele töltött időszak, fontos volt nekem, mert érzelmileg több lettem tőle, megváltoztam, jobb ember is lettem. Általában az az ember vagyok, aki könnyen elengedi a múltat, ezt az időszakot mégis nehezebben tettem, nem tudom miért, nem hiányzott, nem vágytam vissza.
Fokozatok vannak, bőven van még időd, hogy lépésenként leépítsd a telefonodon található képeket, vagy akár az instádon.
Én a képeim nagy részét, elraktam a többi fotómhoz gépen, csak most 2 évvel később vettem elő, és éreztem azt, hogy 90 százalékban el tudom engedni.
Nekem így volt jó. Nem őt hiányolom, egyszerűen ő is a múltam volt, az életem része. Nyílván nem mindegy, hogy instán 55 közös képetek van és csak róla szól minden, vagy 15 és vannak más képek is.
Ebben a korban már illene annyira érettnek lenni, hogy elfogadjuk, az akivel összejövünk, annak múltja is van. És az, hogy fenntvan pár kép, az nem azt jelenti, hogy nem engedte el. Lehet ha én összejönnék valakivel, én is furcsálnám elsőre, de nem hinném, hogy egy fél éves szakítás után elvárnám, hogy semmi nyoma ne legyen az exnek. Ha nem hozná fel, ha nem nyomakodna bele az ismerkedésünkbe a téma, akkor illik nekem is tudnom kezelni a helyzetet. Az ember az ovodát is otthagyja, mégsem törli ki a képeket, mert már általánosba jár, vagy középsuliba. Ha lesz új kapcsolatod és továbblépsz, akkor el fog jönni az idő, amikor magadtól is érezni fogod, hogy szeretnéd ezeket elengedni nem kell erőltetni vagy rosszulérezni magad miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!