Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Maradjak önmagam vagy játszam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak önmagam vagy játszam meg magam?

Figyelt kérdés

Télelezzük fel hogy szeptember van és elkezdôdik az egyetem.

Az van hogy az exemmel szakítottunk (aki a szaktársam és minden óránk közös) és ô nagyon megbántott engem. Addigra fél év fog eltelni a szakítás óta.

Legyek önmagam és akaratlanul is, de kimutatom, hogy pikkelek rá és hogy valami bajom van, vagy játszam meg magam, hogy túl vagyok rajta? Baráti társaság közös az osztályon belül.

Köszönöm a válaszokat!

20/L és ô 23/F

2020. ápr. 17. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod addig rendezni magadban akkor jobb ha keresel új társaságot. Mindenkinek kellemetlen, ha feszkó lesz emiatt.
2020. ápr. 17. 20:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez miatt feszkó lenne. Eléggé konfliktus kerülô ember vagyok és magamban tartom a dolgokat.
2020. ápr. 17. 20:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is látni fogják a többiek, hogy szomi vagy ha meglátod.
2020. ápr. 17. 21:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen látni fogják hogy ha szomorú leszek addigra is . Azért kérdeztem hogy akkor majd mit csinálhatnék. A társaságot ami eléggé nagy, nagyon szeretem. Tulajdonképpen 2 társaság van ebben a nagy társaságban ha szigorúan vesszük. Ô az egyikbe én meg a másikba. De mindenki mindenkivel beszél és szórakozni is mindannyian együtt szoktunk.
2020. ápr. 17. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Na, pont ezért írtam azt, amit fentebb írtam. Évekig egy társaságban lenni olyannal, akire haragszom? Rettentően nehéz lesz. Legyetek beszélő viszonyban, de ne nyaaljátok-faljátok egymást.
2020. ápr. 18. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!