Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Maradjak önmagam vagy játszam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak önmagam vagy játszam meg magam?

Figyelt kérdés

Télelezzük fel hogy szeptember van és elkezdôdik az egyetem.

Az van hogy az exemmel szakítottunk (aki a szaktársam és minden óránk közös) és ô nagyon megbántott engem. Addigra fél év fog eltelni a szakítás óta.

Legyek önmagam és akaratlanul is, de kimutatom, hogy pikkelek rá és hogy valami bajom van, vagy játszam meg magam, hogy túl vagyok rajta? Baráti társaság közös az osztályon belül.

Köszönöm a válaszokat!

20/L és ô 23/F

2020. ápr. 17. 19:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet addigra amúgy is megemészted és akkor nem kell megjátszanod. De én a helyedben nem jópofiznék vele, semlegesen kezelném.
2020. ápr. 17. 19:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az nem megjátszás hogy nem fújolsz és köpködsz rá, csak kulturált viselkedés. Amúgy sem érsz vele el semmit. Az a gond hogy az nagy eséllyel nem fog működni hogy mindketten a társaságban maradtok, csak feszültséget és további fájdalmat szül.
2020. ápr. 17. 19:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ugyan ebben a helyzetben vagyok., már azthittem rólam szól a kérdés :_D. Egy ideje kerülöm, ő ezt nem veszi jó néven, de még mindig érzek iránta és nem tudok csak barátként nézni rá. Azután amit csinált nem is akarok. Hogy szeptemberben mi lesz?! Valószínűleg hidegháború :)) Add önmagad és majd lesz valahogy, én is azt teszem...

23/f, 20/l

2020. ápr. 17. 19:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Megjátszás alatt nem fújogatást és köpködést értettem, csupán azt, hogy akartalanul is, de nem mosolygok és magamba fordulok. Nyilván nem lesz ilyen durva ahogy most leírom, csak nem tudok elkövetkeztetni arról az egy hónapról, hogy hogy éreztem magam a suliban miután szakítottunk.
2020. ápr. 17. 19:51
 5/15 A kérdező kommentje:

Folyatava az elôzô hozzászólásomat...

Azóta karantén lett és hála istennek nem kell látnom. Most már jobban vagyok. De tételezzük fel, ha újból meglátom szarul leszek

2020. ápr. 17. 19:53
 6/15 anonim ***** válasza:
A semlegesnek van értelme, de a közös társaság jövője nagy kérdés lesz.
2020. ápr. 17. 19:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Megjátszás helyett jobb lenne ha tényleg megpróbálnál túl lenni rajta. Ilyenkor, mi nők szeretjük eljátszani a ,,kedves exet", eljátszani, hogy már túl vagyunk rajta, mi akarunk lenni a cuki volt csaj. Sajnos ez nekem sosem jött össze, szerintem másnak sem. Ne játszd meg magad. Nem azt mondom, hogy veszekedni kell vele ,vagy cirkuszkodni, de jópofizni sem. A legtisztább, ha kizárod az életedből amennyire lehet, és lezárod magadban. El kell felejteni azokat akik nem szeretnek minket 😊 Lesz más aki sokkal jobban szeret, és te is fogod majd őt.
2020. ápr. 17. 20:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Megjátszást úgy értettem, hogy többiekkel megpróbálok rendesen viselkedni és jófej lenni (amilyen alapból is lennék) csak ott van ô a látóteremben és önkéntelenül is de zavar a jelenléte (amúgy is a társaság középpontja). Nem úgy megjátszás hogy jópofizok vele, isten ments:)
2020. ápr. 17. 20:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Hogy megpróbálok « természetesen » viselkedni
2020. ápr. 17. 20:05
 10/15 anonim ***** válasza:

Pár évig még szinte naponta kell találkoznotok. El tudod képzelni, hogy ketten kibírjátok egymás mellett durcáskodva? A többieknek is kínos lenne.

Terítsetek fátylat a múltra, viselkedjetek úgy, mintha sosem lettetek volna szerelmesek egymásba, beszéljetek, szóljatok egymáshoz, ha kell. Vegyétek egymást közömbösnek, de éveken át ne puffaszkodjatok!

Ffi.

2020. ápr. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!