Hogyan maradjak önmagam?
Én ffi vagyok, tehát kicsit más a gondolkodásom, de mivel én is többféle stílusban is jól érzem magam, így olyan a ruhatáram, hogy fel tudok öltözni egészen sportosan, lazán is és tudok lenni nagyon elegáns is. Illetve van az a "golfclub"-os sportos elegancia, ami a kettő között van, nekem az a fő irányvonalam. Pont azért, mert egy-egy elegánsabb dolog is elmegy a sportosabbak között.
Én a helyedben azt tenném, hogy megnéznék egy csomó divatlapot, katalógust, ilyen témájú weblapot, színészek öltözködését és kiszűrném, hogy számomra melyik irányvonal a legjobb. Így arra "gyúrnék" beszerzéskor, de feltétlenül lenne egy nagyon sportos szerkóm és egy elegáns is, hogy az alkalomhoz illő lehessek mindig. Ha tetszik a szerelésed és önbizalmat ad, akkor nem fog annyira érdekelni a "mások mit vesznek fel".
Szia, szerintem teljesen normális, hogy mindenféle stílus keveredik benned.
Nézd meg a legcsinibb csajokat a suliból vagy a sztárokat, nekik is vannak extra dögös napjaik és sportos, farmeres- tornacipős.
Nekem is van Converse cipőm, amit farmerrel, trikóval, bőrdzsekivel hordok, és van szexi magassarkú cipőm, csizmám, amit hordok farmerrel és rucival is.
Vásárláskor figyelj oda, hogy vegyél többféle stílusú ruhát, ami tetszik. Nem kell mindig egyféleképpen kinézni, nincs annál rosszabb amikor mindig magassarkúban vagy ellenkezőleg, tornacipőben kell járnod mert nincs megfelelő szetted.
25L
Szia!
Szerintem úgy öltözz hogyha kicsit duci vag(már bocs ez csak egy hasonlat)akkor legyen homokóra alakod,ez alatt azt értem ,hogy egyenes szárú nadrágot viselj és olyan felsőt ,hogy a ,,kebleit" (már bocs de nem tudtam szebben fogalmazni) alatt legyen egy úgy nevezett ,,ÖV" na most viselhetsz akár szoknyát is,de annak a térdedik kel leérnie. na most ha vékony akkor (ha jól áll)akkor aká úgyan ezde ha szoknyát szeretnél elvenni,akkor pedig nem muszáj hogy térdig érő legen.
Tina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!