Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan párod, aki szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párod, aki szó nélkül lelépett vagy üzenetben szakított?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor nehezen tudtad magad túltenni rajta?

Hogy történt pontosan?

Ha mondjuk az utcán szembetalálkoznál vele,akkor elbeszélgetnél erről vagy levegőnek néznéd?

2020. ápr. 13. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Csak egy barátnőm volt eddig. Szó nélkül lelépett, miután belenézett a Gyakorikérdések fiókomba. Még nem tettem rajta túl magam.
2020. ápr. 13. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolso kapcsolatomnak igy lett vege hogy par napig nem keresett majd en irtam neki beszeltunk mintha minden oke lenne aztan ennyi ez volt az utolso beszelgetesunk tobbet nem keresett es en sem ot pedig nagyon szenvedtem, ossze szoktunk futni de nem beszelek vele...
2020. ápr. 13. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
igen. volt ilyen.
2020. ápr. 13. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem egy év volt, mire tulleptem.

Egyszer csak nem jött haza. Telefont nem vette fel, egyszer jött egy mail, hogy nem tudja mit akar.

Ha azt mondja vége, elmegy, nyilván faj. De ez a módszer pokoli volt. Ha ilyet tervezel, ne tedd.

Mar nem beszélgetnek vele erről.(se)

2020. ápr. 13. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Én így léptem ki egy kapcsolatból.
2020. ápr. 13. 23:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vicces volt, csutortok ota nem keresett, szetaggodtam magam hogy bajba kerult,autobaleset, akarmi, vegul szombat delutan irtam egy smst h eddig vartam h megmagyarazza, en most elmegyek bulizni a barataimmal.

Elmentunk a kedvenc helyunkre (ahol ot is megismertem elotte par honappal) es egesz este csak a barataimmal tancoltam. Aztan este vege fele odajott egy regi ismeros srac (puszi puszi) es szoba kerult h megvaltozott a szama. Telefon elo, atirtam, puszi puszi, elment, en haza.

Masnap ujra megprobaltam elerni a baratomat, letagadta magat, mondtam az apjanak h keltsek fel, nagy nehezen odajott, mondtam h en ezt igy nem szeretnem tovabb, erre kozolte h lent volt elozo este, latta mit muveltem es igen emiatt rovidre van zarva.

Egyaltalan nem esett nehezemre tultenni magam rajta, tudtam h az en fulem mogott nincs vaj, o meg korabban mondta h igy szokott szakitani h szimplan eltunik es nem keresi tobbe a csajt. Ugyh ez ennyi volt. Nem mondanek neki semmit az utcan, meg sem ismerne.

2020. ápr. 14. 00:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Velem tavaly februárban szakított az akkori pasim messengeren. Előtte 1 hétig nem találkoztunk (pedig gyalog 5 percre lakunk egymástól), csak messengeren beszéltünk. Vagyis nem beszéltünk csak 1 hétig hülye gifeket meg matricákat küldtünk egymásnak. Ilyen jó reggelt, jó éjt meg ilyesmiket, egész nap kb. folyamatosan.

Aztán egyik nap írt reggel, h találkozni akar még aznap, nekem nem volt jó aznap, mert pont temetesre mentem vidékre és csak későn este értem haza. Írtam is neki, erre írta, h akkor ne is találkozzunk és h ő szakítani akar. Nagyon durva volt... Kb fel napomba került kicsikarni tőle egy személyes találkozót, h beszéljük meg a dolgot, ki akartam volna békülni vele mindenáron.

Egész nap ezen az egészen kattogtam és estére rajottem, h milyen idióta vagyok... Mit akarok én egy ilyen féregtől, aki képes messengeren szakítani, úgyhogy leirom neki, h temetesre megyek ráadásul... Szóval aznap este mikor hazáértem megírtam neki, h oké elfogadom az egészet és ne találkozzunk.

2020. ápr. 14. 01:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

3 év után. Találkozó megbeszélve, ott várok. Késik fél órát, nem veszi fel. Majdnem egy órát vártam, de csak nem veszi fel. Oké, hazamentem. Messenger üzenet: bocsi nem megy tovább. De már le is tiltott.

Hát őőő, oké...

2020. ápr. 14. 12:27
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

3 hete beszéltünk utoljára. Semmi olyat nem írtam ami indokolná az eltűnését. 32 évesen így kell ezt intézni...

Túlzottan nem érdekel a dolog.

2020. ápr. 14. 16:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Szomorú hogy sokan ilyen gerinctelenül viselkednek.
2020. ápr. 14. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!