Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi szakított velem, de én nagyon szenvedek és ezt elmondom neki, az zaklatás?
Sajnos nagyon sok hibát követtem el, ő is, fél évig voltunk együtt, de én már előtte évek óta nagyon szerelmes voltam belé. Elege lett a jatszmakbol és szakított velem 2 hónapja.
Mindennap eszembe jut, alig bírok aludni ettől, úgy hiányzik, fáj, mindent visszacsinálnék. El akarom mondani neki, hogy vele akarok lenni..de már nem beszél velem, lehet, hogy mással van. Ha mégis leirnam neki, az mennyire lenne zaklatás?
23/L
Az szimplán f_szság.
Legjobb lenne, ha eleresztenéd. Változtatni a helyzeten valószínűleg már nem tudsz.
Nem lenne zaklatás, ha 1x megtennéd, és ha nem reagál, vagy elutasít azt tudomásul vennéd.
Ezt viszont akkor érdemes megtenni, ha olyan problémáitok voltak, amin lehet javítani; azért, hogy megint ugyanazt a szart kavargassátok, az hülyeség.
Elmondhatod neki, de csak egyszer.
Az a zaklatás, ha 50-szer felhívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!