Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szakított?
Pár napja éreztem, hogy szakítani akar velem. 5 hónapja vagyunk együtt, az utóbbi pár hétben picit visszafogottabb lett a felém való viszonyulása, már nem volt az a nagy lila ködös, de én erre a mostani helyzetre (karantén) fogtam.
Tegnap már eléggé bunkó volt velem, aztán ma szakított. Azt mondta, már nem tudja azt adni nekem, amit én érdemlek. Kértem, gondolja át, adjon időt nekünk... azt mondta, rendben, gondolkodik. És most semmi... nincs jóéjtpuszi meg aludj jól és jóreggelt, mit álmodtál? Mit tegyek??? :(
Ez mind csak bla bla bla volt amit mondott.
Ezt már jóideje fontolgatta.
Ne reménykedj nem akar ő már semmit.
Szakítás ennyi szinte minden ember átesik ezen.
És még is mindenki túléli. Eleinte sz...ar, aztán az a sz....ar, hogy egyedül vagy aztán minden sz....ar, aztán jobb lesz
Mit tegyel? Semmit. Nem vetted eszre rajta a jeleket. A jobbat erdemelsz es hasonlo az szakitos szoveg. A jo, atgondolom, azt jelentette, hogy szia, en mentem.
Ennek vege. O a maga ovatos, megbantani nem akaro, nevezheted gyavanak modjan kimondta. Vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!