Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e esélyem még a barátnőmet visszakapni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 3dik napja szakított velem a barátnőm azzal az indokkal hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban és hogy benne nincs meg az ami bennem van és ami szükséges lenne ahoz hogy működjön ez a kapcsolat. Sokszor vitaztunk az utóbbi időben én belátom a hibaim és mindennél jobban szeretném visszakapni, mert nagyon szeretem feltétel nélkül és most hogy elvesztettem egyszerűen nagyon hiányzik, és látom a közösségi oldalakon hogy tökre jól érzi magát és nem tudom mit tegyek,hogy visszakapjam amióta szakítottunk nen beszéltem vele nem is zaklatom. Nagxin fáj az elvesztése és tényleg szeretném őt visszakapni 1 év két hónapot voltunk együtt ez alatt az idő alatt sokkal több szép emléket éltem meg vele mint rosszat, de sajnos ő csak a rosszat vette észre sajnos és igen én vagyok a hibás amiért úgy érezte jól magát, és próbáltam vele megbeszélni a problémákat, de ő nem akarta tisztázni és inkább szakított pedig én tényleg belátom hogy mit kéne tennem ez ellen.2020. ápr. 1. 20:36
11/13 A kérdező kommentje:
Várok vele pár hetet aztán meglátjuk mi lesz, de inkább megpróbálom pár hét múlva minthogy soha és akkor bennem marad a kérdés hogy "mi lett volna ha?"
Van nála még jó pár cuccom meg emlékek amiket nem dobott ki és nem is sűrget hogy ha vége a lakelhagyási tilalomnak akkor pakoljak. az hogy nem akarta tisztázni, hát kicsit eltúloztam mert nem próbáltam azóta beszélni vele a kapcsolatunkról de majd később megpróbálom. Ha talán elég határozott leszek de nem leszek úgymond "needy" akkor lehet még jól elsűlhet a dolog.
2020. ápr. 6. 13:40
12/13 A kérdező kommentje:
Pár hét múlva megpróbálom, nem vesztek vele semmit és legalább nem lesz bennem a kérdés hogy "mi lett volna ha" talán még jól is elsűlhet a dolog ha határozott leszek de nem leszek amolyan nyálgép, meg sírómasina. Tudom hogy ezekkel csak mégjobban kiásom a köztünk lévő szakadékot
2020. ápr. 6. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!