Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van e esélyem még a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e esélyem még a barátnőmet visszakapni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 3dik napja szakított velem a barátnőm azzal az indokkal hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban és hogy benne nincs meg az ami bennem van és ami szükséges lenne ahoz hogy működjön ez a kapcsolat. Sokszor vitaztunk az utóbbi időben én belátom a hibaim és mindennél jobban szeretném visszakapni, mert nagyon szeretem feltétel nélkül és most hogy elvesztettem egyszerűen nagyon hiányzik, és látom a közösségi oldalakon hogy tökre jól érzi magát és nem tudom mit tegyek,hogy visszakapjam amióta szakítottunk nen beszéltem vele nem is zaklatom. Nagxin fáj az elvesztése és tényleg szeretném őt visszakapni 1 év két hónapot voltunk együtt ez alatt az idő alatt sokkal több szép emléket éltem meg vele mint rosszat, de sajnos ő csak a rosszat vette észre sajnos és igen én vagyok a hibás amiért úgy érezte jól magát, és próbáltam vele megbeszélni a problémákat, de ő nem akarta tisztázni és inkább szakított pedig én tényleg belátom hogy mit kéne tennem ez ellen.

2020. ápr. 1. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán.
2020. ápr. 1. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd békén ne akard visszakapni mert:

1.nem akarta tisztázni

2.úgy látod boldog nélküled

Ezeknek pedig 2 oka lehet. Az egyik, hogy tényleg megelégelte a dolgokat és régóta gyűlt benne és végre mert lépni. A másik hogy van már más.

2020. ápr. 1. 20:44
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Minél jobb nő az excsajod annál kevesebb esély van rá hogy visszakapd.
2020. ápr. 1. 20:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ket het mulva irj ra, ne most, ha o szakitott, akkor persze, hogy most jol erzi magat. Akkor van eselyed, ha kesobb neki is elkezdesz hianyozni. Persze ha irsz es belemegy, akkor beszelgetesnek kell jonnie, hogy mit hibaztatok, nem csak siman folytatni, ahol abbahagytatok.

Ha meg nem, akkor ez van, majd tulleszel rajta.

2020. ápr. 1. 21:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak akkor van eselyed ha neki fogsz hianyzoni, semmi kepp se keresd, ha egy honapon belul keres akkor van eselyed, ha nem akkor felejsd el, az meg h vki kozossegi median azt mutatja jol erzi magat nem jelent semmit.
2020. ápr. 1. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Értelmetlen.

Tedd túl magad.

Valóban nem illetek egymáshoz, ha ő így látja, így éli meg. Ő túl is volt már rajta, amikor szakított, nyilván jó ideje foglalkoztatta, hogy hogyan monda meg neked.ű

Ő már felszabadult.

Ne kövesd, ne foglalkozz vele.

Nem sok idő múlva, lehet, hálás leszel neki,

mert megtalálod a "nagy őt", akivel összeilletek.

Minden lezárás után új fejezet kezdődik.

Tarts ki! Ne rágd magad.

2020. ápr. 1. 23:17
 7/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mi nem ismerjük sem a barátnődet, sem téged,így nehéz lenne megmondani mik az esélyek. A közösségi oldalakon az, hogy jó a kedve, az lehet amiatt is, hogy téged bosszantson, ha tudja, hogy nézegeted, persze valós oka is lehet rá. Viszont az már rosszabb hír, hogy nem is akart meghallgatni, talán valami tényleg megváltozott benne, nem tudom, ilyenkor már egy nőt nehéz viszatartani. Esélyed most egy ideig nem lesz, ha gondolod próbáld meg visszaszerezni, de ahhoz el kell telnie jó pár hétnek.
2020. ápr. 2. 17:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, egy hét telt el a szakitásunk óta véletlen felhivtam és mivel nem direkt volt ki is nyomtam gyorsan :D viszont azonnal visszahivott és beszéltünk pár szót ilyen átlagosan, hogy mi a helyzet, stb...

A végén megkérdeztem

2020. ápr. 6. 03:13
 9/13 A kérdező kommentje:

Hogy találkozunk e amikor enyhül ez a koronavirusos időszak?

Erre azt válaszolta, hogy rendben majd megbeszeljük.

Szerintetek ez jó jel?

2020. ápr. 6. 03:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Mit mondhatott volna? Lehet nem akart 15 hívást kapni még. Kérdés mit akarsz? Kisajtolni a kapcsolatból még pár menetet vagy holtomiglan holtodiglan dolgot? Előbbire van inkább esély.
2020. ápr. 6. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!