Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnevetségesebb vagy legátlátszóbb szakítóok, amiről hallottál a környezetedben (vagy akár veled történt meg)?
Egy pár randi után azt mondta a srác, hogy nagyon kedvel, de ebből sajnos nem lehet semmi, mert a horoszkópjaink nem passzolnak össze. Ezután mondjuk már én se akartam semmit, pedig eleinte normálisnak tűnt.
Egy másik esetben a barátom, akivel pár hónapot voltunk együtt, 1-2 hétig nem hívott, az üzeneteimre ritkán és röviden válaszolt. Ezek után felhívtam, és kb 12 perc kussolás után kinyögött valami olyat, hogy 'elmúlt a láng', meg ilyenek.
"nem árt(ana) őszintén megmondani, hogy miért történik az, ami"
És ha a világon normális önismerettel és önbizalommal rendelkeznének az emberek, ezt érteném is.
Szakít veled a barátnőd, megmondja, hogy unalmas volt a szex. Ez az őszinte véleménye. Te erre nem azt gondolod, hogy akkor keresel mást, akivel jobban passzoltok, hanem korrigálni fogsz. Csakhogy egy olyan ember szájíze szerint korrigálsz, akivel nem vagy együtt.
Összejössz utána velem, akinek tökéletesen megfelelt volna az eredeti szexuális kultúrád, de szakítani fogunk, mert nekem meg túl vad a szex.
És a végén majd állsz, hogy a nők azt sem tudják, mit akarnak, pedig igen, csak ő egy nő, én meg egy másik.
# 34
Az emberek igényei elég nagy százalékban megegyeznek.
32# "Egy pár randi után azt mondta a srác, hogy nagyon kedvel, de ebből sajnos nem lehet semmi, mert a horoszkópjaink nem passzolnak össze"
:DDD
Citrommal iszod a limonádét?? Akkor sajnos rossz hírem van... Nem illünk össze :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!