Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnevetségesebb vagy legátlátszóbb szakítóok, amiről hallottál a környezetedben (vagy akár veled történt meg)?
Jaj , ezt a "te olyan jó vagy " dumát én is megkaptam.
Olyan jó vagyok , hogy nem is kellek. :D
"Nem fogadod el a kutyámat".
(Soha az életben még csak nem is láttam a kutyáját)
Az szakítás nem elutasítás. A kettő erőteljesen más kategória, a szakítás kapcsolatot feltételez, ahol - elméletileg - érzelmek is voltak. Natúr elutasításnál pedig nincs ilyesmiről szó, így ott egyáltalán nincs szükség indokra, úgyis 100%, hogy hazugság lesz, de szakításnál - mármint normális kapcsolatot feltételezve két nagyjából érzelmes emberrel - senkinek nem könnyű, így ilyenkor nem árt(ana) őszintén megmondani, hogy miért történik az, ami.
19: Ja te vagy az??? Hát igen, bocsi, néha elhamarkodott vagyok 😅
Csak viccelek :D Tuti szakítási okkal mondták, már alapból úgy indult az egész mondat, helyzet, hangulat, minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!