Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legnevetségesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnevetségesebb vagy legátlátszóbb szakítóok, amiről hallottál a környezetedben (vagy akár veled történt meg)?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 22:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Jaj , ezt a "te olyan jó vagy " dumát én is megkaptam.

Olyan jó vagyok , hogy nem is kellek. :D

2020. márc. 29. 08:42
 22/38 anonim ***** válasza:
70%
Azért létezik az, amikor valaki azért enged el egy szerelmet, mert tényleg jobb tőle a másik és nem kívánja a saját szar életével elcseszni a másik fél életét. Tudjátok ez az ilyen, "ha igazán szereted, azt akarod ami neki a legjobb, és ha az pont az, hogy tőled megszabadulva boldog lehessen, akkor el kell engedni" dolog. Filmekben "romantikus és tragikus" élőben csak kinevetik és nem hiszik el, hogy van ilyen.
2020. márc. 29. 09:42
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

"Nem fogadod el a kutyámat".

(Soha az életben még csak nem is láttam a kutyáját)

2020. márc. 29. 10:22
 24/38 anonim ***** válasza:
73%
Tehát akkor ha valaki elutasítást kap, mire is jó, ha indokot is kap?
2020. márc. 29. 11:07
 25/38 anonim ***** válasza:
81%

Az szakítás nem elutasítás. A kettő erőteljesen más kategória, a szakítás kapcsolatot feltételez, ahol - elméletileg - érzelmek is voltak. Natúr elutasításnál pedig nincs ilyesmiről szó, így ott egyáltalán nincs szükség indokra, úgyis 100%, hogy hazugság lesz, de szakításnál - mármint normális kapcsolatot feltételezve két nagyjából érzelmes emberrel - senkinek nem könnyű, így ilyenkor nem árt(ana) őszintén megmondani, hogy miért történik az, ami.

2020. márc. 29. 11:11
 26/38 anonim ***** válasza:
72%
Nincs meg a szikra...
2020. márc. 29. 11:50
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Labilis vagy, nincs szikra, nincs kémia. De nem bánom annyira, mert eddig csak marha problémás nőkhöz volt közöm. Már kezdem feladni a dolgot így 30 évesen. Lehet jobb lenne laza kapcsolatokban gondolkodni, ott kevésbé sérül az ember lelkileg.
2020. márc. 29. 11:56
 28/38 anonim ***** válasza:
90%
10: Vámpír vagy? 😂
2020. márc. 29. 12:32
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
22# 1000-ből 1 esetben létezik ilyen, 999 esetben viszont ez a legszarabb szakító duma egyike. Az ösztöneink arra késztetnek, hogy mindenből a legjobbat hozzuk ki/válasszuk, ezért nagyon ritka, ha valaki képes annyira felnőni érzelmileg és felülkerekedni az ösztönvilágán, hogy ezt őszintén ki tudja mondani.
2020. márc. 29. 13:41
 30/38 anonim ***** válasza:

19: Ja te vagy az??? Hát igen, bocsi, néha elhamarkodott vagyok 😅

Csak viccelek :D Tuti szakítási okkal mondták, már alapból úgy indult az egész mondat, helyzet, hangulat, minden.

2020. ápr. 1. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!