Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legnevetségesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnevetségesebb vagy legátlátszóbb szakítóok, amiről hallottál a környezetedben (vagy akár veled történt meg)?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 22:54
1 2 3 4
 11/38 opened paradise ***** válasza:
100%

Szakításra álltunk már rég, de ezt nem akarta beismerni.

Elhívtam, hogy megbeszéljük, egy semleges helyre.

Nem jött el, vártam sokat.

Felhívtam, hazamentem. Utána még hívtam párszor.

Utána szakított, azzal az indokkal, hogy túl sokszor hívtam (1 órát vártam rá).

2020. márc. 28. 23:35
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Volt osztálytársammal esett meg.

A barátnője feltűnően jó kapcsolatot alakított ki egy másik fiúval. Az osztálytársam úgy akart ráijeszteni a barátnőjére, hogy megfenyegeti a szakítással. A csaj egyből bele ment. :D

2020. márc. 28. 23:37
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Koronavírus, itt a GYK- N olvastam
2020. márc. 29. 00:03
 14/38 anonim ***** válasza:
84%

"

"Nem érzem már azt, úgygondolom nekem nem való kapcsolat"

Mondta ezt a csaj majd egy hónap se kellett de más palival volt."

Igen, melletted nem érezte jól magát kapcsolatban, majd más mellett rájött, hogy mégis jó neki, ha a megfelelő emberrel van.

Nem mindegy? Veled nem érezte jól magát.

2020. márc. 29. 00:10
 15/38 anonim ***** válasza:
93%

Velem történtek.

Egy srác tizen nem tudom hány évvel ezelott, azért szakított velem, mert a csíkos zoknijaim nem értek a térdem fölé, csak lábszárközépig...

Csak és kizárólag a csíkos zoknikra volt iģy ráizgulva.

Egy másiknak, vele nem randiztam, de mégis csúnyán "dobott" meg a körmöm nem volt elég nagy. Itt gyakorin válaszoltam egy kérdésre valami szex közbeni hát szétkaparós kérdésre, és privát üzenetben megkérdezte, hogy mekkora a körmöm.

Mondtam, hogy elég nagy, nekem a néhány centis hossz is nagynak számít, aztán msn-en küldtem neki képet a körmömről :D és leb*szott, hogy hazudtam neki :D

2020. márc. 29. 00:28
 16/38 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőmmel történt, nem velem. Öt év után azt mondta neki a srác hogy "még élni akarok, nem akarom elkötelezni magam". Ez önmagában nem is vicces, de úgy már igen, hogy három év szünet után újra összejöttek és azóta össze is házasodtak.
2020. márc. 29. 01:25
 17/38 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen mindegy, mindig szépeket mondtak szakításkor, aztán 2 nap múlva már mással voltak. Ez a rossz ebben. Teljesen kiakaszt még most is ez. Bár, tudhattam volna, hogy ez lesz, mert nem érek semmit. Bár meghalnék már.
2020. márc. 29. 01:51
 18/38 anonim ***** válasza:
96%

3: Dettó ugyanez. Elképzelni sem tudjátok, hány verzióját hallottam már a "túl jó vagy hozzám", "jobbat érdemelsz" dumáknak.

Először még teljesen lesokkolt, hogy valakihez képest hogy lehet túl jónak lenni. Mert az mi már, hogy nem kell neki az, ami jó? (wtf?)

Ma már tudom hogy sablon szakítós duma, és csak legyintek. Kifejezetten rájuk szoktam szólni, hogy fogják be, eleget hallottam. Lehet ez így durva és nyers, de rohadtul nem érdekel egy olyan ember véleménye, aki a valódi okot nem tudja elmondani, csak vetít.

2020. márc. 29. 04:45
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

18-as

ez poén :)

engem azért dobott a srác mert elkezdtem mondani neki h : Te túl jó vagy hozzám és....." erre kiborult és szakított velem

pedig csak azt akartam mondani h: "....azt hiszem ideje lenne felnőnöm hozzá!" - az istennek sem tudtam elmondani neki h nem az van amit gondol, így hagytam a csudába

2020. márc. 29. 07:28
 20/38 anonim ***** válasza:
76%

Nekem most egy kapcsolat nem megy.

Alig telt el egy hónap , már volt csaja , össze is költöztek . :)

2020. márc. 29. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!